Alo!

Tara napravila majmuna od Nenada!

- M. M. M. M.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš i dalje su opsednuti jedno drugim i nakon svakodnevn­ih svađa i sukoba, uporno se mire. Ipak, ovoga puta prevazišli su sve granice!

Njihov odnos je skroz bolestan, Janjuš nije normalan, a Maja je zaljubljen­a. Prvo se svađaju, pa se biju, pa se je*u. Plašim se da će zbog svega toga Maja završiti kao Ksenija Pajčin TAKI MARINKOVIĆ

Janjuš na Majine provokacij­e nije uspeo da ostane imun, te ju je, bez imalo uzdržavanj­a, davio dok je ona vrištala i dozivala pomoć, a uzrok Janjuševog nervnog sloma i nasilnog ponašanja su njene pretnje na račun potencijal­ne romanse košarkaša i Aleksandre Nikolić.

- Slušaj me, ako ona bude bila vođa i tebe izabere za omiljenog, ubiću te! Ne smeš da odeš s njom u hotel i spavaš nedelju dana s njom u istom krevetu! - vikala je Maja, pa nasrnula na Janjuša i počela da ga udara pesnicama u stomak, nakon čega je on skočio na nju, bacio je na krevet i počeo da je davi.

- Neću biti ni s njom ni s tobom, ti nisi normalna! Ostavi me, prekini! Nemoj više da me grizeš i šutiraš - urlao je Janjuš.

Inače, ranije u toku tog dana desilo se venčanje Janjušević­a i njegove bivše devojke Aleksandre, na kojem je Marinković­eva bila matičarka. S obzirom na to da je zadatak zadala produkcija, svi običaji morali su da budu ispoštovan­i.

- Proglašava­m vas mužem i ženom, mada meni to nije nikakav problem

Čini se da je Tara Simov iskoristil­a Nenada Aleksića Ša za pet minuta slave, a kada ga je pridobila, rešila je da se igra s njegovim osećanjima. On je i sam to primetio, pa je otkrio da mu nije jasno zbog čega se njegova devojka tako ponaša.

- Nije mi jasno Tarino ponašanje, stalno se menja. Ja sam zbog tog ponašanja shvatio da sam joj - što sastavim, mogu i da rastavim. Mladoženja, možete poljubiti mladu na sopstvenu odgovornos­t - pretila je Maja.

Pre nekoliko dana, Majin otac Taki Marinković za „Alo!“je rekao da se plaši da će njegova ćerka završiti kao Ksenija Pajčin, koju je ubio njen partner Filip Kapisoda.

- Njihov odnos je skroz bolestan, Janjuš nije normalan, a Maja je zaljubljen­a. Prvo se svađaju, pa se biju, pa se je*u. Previše je tu emocija, ljubomore, strasti, ludila, nasilja... Plašim se da će zbog svega toga Maja završiti kao Ksenija Pajčin, koju ju ubio dečko - rekao je on. dosadio. Objašnjava­o sam joj, pre svega, u šta smo se upustili, dok sam bio u braku da ne bih mogao da budem s njom jer je mlada i to sada vidim. Ona je meni pričala kako pati za bivšim momcima, a ne zna kako je meni, ja ne znam šta da mislim. Priča o jednom, drugom momku, vereniku. Ne znam da li je ona zaljubljen­a u mene, više ništa ne znam - rekao je Ša.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia