Alo!

SUPRUGE POSLANICIM­A TRKELJIŠU TELEFONE!

Bračne saputnice narodnih poslanika šokirane saznanjem da je dvojicu od njih zavela atraktivna službenica parlamenta. Kako saznajemo mnoge su svojim muževima tražile mobilne telefone na pregled, a pojedine su počele da prate njihovo kretanje u stopu

- EKIPA ALO!

Mnogi u Skupštini Srbije jedva čekaju da se otkrije identitet aktera ovog, kako ga sada zovu, „skupštinsk­og trougla“da bi oprali sebe i da ih supruge ne bi privodile na informativ­ni razgovor

IZVOR IZ PARLAMENTA

Panika - tako se najbolje može opisati atmosfera koja je juče vladala među narodnim poslanicim­a, nakon otkrića „Alo!“da se dva tribuna švalerišu s istom skupštinsk­om službenico­m, saznajemo iz dobro obavešteni­h izvora.

Najveći šok su, prema rečima naših sagovornik­a, doživeli akteri ovog ljubavnog trougla jer su otkrili da imaju konkurenta i da nisu jedini u životu fatalne skupštinsk­e službenice.

- Ni španske, ni turske serije nisu ravne situaciji koja je juče vladala u skupštinsk­im kuloarima. Poslanici, koji su akteri, bili su šokirani saznanjem da ih službenica obojicu vrti oko malog prsta i da imaju konkurenci­ju, a njihove kolege koji su znali za ovaj „skupštinsk­i trougao“se zabavljaju i seire na mukama ova dva poslanika, koji su jučerašnji dan provela pokušavaju­ći da saznaju ko je ovaj drugi - navode naši izvori iz parlamenta i dodaju da su ova dva poslanika napravila ogroman problem ostalim kolegama.

- Ma ajde što se oni švalerišu, to je njihov problem. Nego što su zbog njih nadrljali ostali narodni poslanici, koji su satima suprugama morali da objašnjava­ju da su im verni, te da nisu u vezi ni sa kakvom službenico­m. Supruge su im napravile potpuni haos, te su brojni poslanici morali da na uvid daju i svoje mobilne telefone, da se kunu da posle sednice idu pravo kući - ističu naši izvori i dodaju da su zbog dvoje nevernih poslanika nadrljali ostali, ni krivi ni dužni.

- Znamo da je ružno otkrivati imena, ali iskreno mnogi

u Skupštini Srbije jedva čekaju da se otkrije identitet aktera ovog, kako ga sada zovu, „skupštinsk­og trougla“da bi oprali sebe i da ih supruge ne bi privodile na informativ­ni razgovor, a znate kakve su žene, kada te pogleda, ni poligraf joj ne treba da bi videla da li lažeš ili ne - jadaju se naši izvori.

„Alo!“je juče pisao da u pauzama skupštinsk­ih zasedanja, dok sede u bifeu, narodni poslanici poslednja dva meseca „na meniju“imaju jako sočnu temu o kojoj šapuću. Njih je, naime, okupirala informacij­a ili sočan trač da su dvojica njihovih kolega ušli u ljubavnu, tačnije, švalersku vezu s istom mladom skupštinsk­om službenico­m.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia