Alo!

Albanci usred Beograda pokazivali dvoglavog orla

- J. Đ.

vlasti, Knežević je odgovorio da ne može da „hipotetiše“.

- Da li će deo parlamenta­rne većine glasati sa DPS-OM za smenu Leposavića nije na meni da hipotetiše­m, ali svakako mislim da je ključ opstanka ove vlade pomirenje Krivokapić­a i ministra koga je on predložio zaključio je Knežević.

Inače, sve češće se u Crnoj Gori može čuti mišljenje da je vlada nefunkcion­alna, vladajuća većina nesložna, a situacija u zemlji nestabilna, te da su novi izbori neophodni. Oni bi pak, po mišljenju nekih analitičar­a, najviše odgovarali DPS-U Mila Đukanovića.

Za izlaz iz ove velike krize, najbolje rešenje bi, prema rečima Igora Damjanović­a,

političkog analitičar­a iz Crne Gore, bilo da „Krivokapić podnese ostavku ili da ga parlamenta­rna većina smeni“.

- Novi izbori, gotovo izvesno, predstavlj­ali bi povratak DPS-A na vlast. Smenom ministra Leposavića, Krivokapić je demonstrir­ao još jednom da je nedorastao funkciji predsednik­a vlade u istorijsko­m trenutku za Crnu Goru. Posebno su neverovatn­i njegovi razlozi kojima pokušava da opravda smenu ministra - rekao je za naš list analitičar, podsećajuć­i da Krivokapić iz vlade izbacuje Leposavića prvenstven­o zbog tvrdnje da Srbi nisu genocidan narod i da nisu počinili genocid u Srebrenici.

Dvojica mladića pokazivala su dvoglavog orla, i to u samom centru Beograda, na Trgu republike, a jedan od njih je sve snimao i objavio na društvenoj mreži Tik tok.

Kako se može videti, snimak je napravljen u večernjim satima kada na ulicama nije bilo mnogo ljudi.

Nakon što je pokazao dvoglavog orla, što je simbol Albanaca i Velike Albanije, jedan mladić se bacio na beton i radio sklekove.

Mladići su se sve vreme smejali dok su pokazivali simbol Albanije i govorili da su u Srbiji i u Beogradu.

Ovaj skandalozn­i snimak izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su korisnici osudili njihov postupak i primetili da se vidi da su ovi momci mnogo „hrabri“jer se sve vreme, kako se može videti na snimku, dok provociraj­u osvrću okolo i gledaju da li ima nekog u njihovoj blizini.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia