Alo!

Elena Kariae prièa s kozama!

- SONJA ANDRIĆ A. Đ.

Teorija zavere oko vakcina za mene u 21.veku ravna je potpunom primitiviz­mu i zapanjena sam takvim stavom. Strah mogu da razumem, ali svesno odbiti mogućnost da sačuvate sebe i druge, za mene je to bahato i primitivno - kaže Lea, sa kojom se složila i glumica Iva Štrljić.

- Nisam doktor pa ne mogu da pričam o vakcinama, uvek to ostavljam stručnjaci­ma. Vakcinisal­a sam se jer sam poslušala savet doktora koji o tome više znaju. I to uvek naglasim, ne samo zbog sebe, već i zbog ljudi oko sebe budući da snimam i u kontaktu sam sa velikim brojem ljudi. Važno mi je da imam odgovoran

odnos prema okolini. To je moje mišljenje - rekla je Iva Štrljić.

Podsetimo, Mojićević je tokom nedavnog gostovanja na TV „Prva“istakao da nema nameru da se vakciniše, uprkos činjenici da je dva puta preležao koronaviru­s.

- Iskreno da kažem, ja ne verujem u vakcine, zbog toga se nisam vakcinisao, ali poštujem sve koji misle suprotno. Nemam ništa protiv, neka svako radi kako misli da je najpametni­je. Ja ne verujem u to i nisam pobornik toga. Pogotovo što sam preležao dva puta koronu - rekao je bez zaziranja Bane.

Elena Karaman, dizajnerka enterijera i ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević, ne prestaje da šokira svojim ritualima, a ovog puta pratiocima je predstavil­a novi - druženje s kozama!

Naime, ona je objavila fotografij­e s dvema kozama i otkrila da kasno uveče provodi vreme s njima.

- Ovo su Lepa i Juca! S njima pričam priče za laku noć! rekla je Karamanova i mnoge ostavila bez teksta.

Inače, Elena se nedavno razvela od biznismena Jugoslava Karića i obelodanil­a vezu s fotografom Dušanom Reljinom, a polemiše se i da su otpočeli zajednički život na selu.

Hrvatska pevačica Nina Badrić našla se oči u oči s penzionero­m Ilijom M. (57), koji ju je dve godine uhodio i proganjao od Zagreba do Hvara.

Naime, kako su preneli hrvatski mediji, njih dvoje su se sreli u sudnici, što je uznemirilo Badrićevu, koja je zahtevala da ne bude na istom mestu s njim.

- Ja ne želim s ovim čovekom da budem u sudnici. Ja se njega bojim. Zašto me stavljate u ovu situaciju? Zar nije dovoljno to što me godinama uhodi - rekla je Nina, navodi „Jutarnji list“. Zbog toga je sudija, kako bi Badrićeva mogla u miru dati izjavu i kako bi se prisetila svih relevantni­h okolnosti zbog kojih su se i našli u sudnici, izbacio iz sudnice Iliju M.

Badrićeva je ostala pri iskazu koji je dala tužilaštvu, u kojem je detaljno opisala kako je izgledalo uhođenje. Naime, u njemu je opisala da joj je progonitel­j Ilija M. godinama slao pisma i pesme, da joj je dolazio na zagrebačku i hrvatsku adresu, a uočila ga je i na Braču.

Advokat okrivljeno­g Ilije M. postavljao je pevačici zanimljiva pitanja, koja su se ticala njenog ponašanja prema fanovima, da li je neposredno ili posredno odgovarala na pisma i poruke, a najvažnije pitanje se ticalo njihovog susreta.

- Zvonio je na ulaznim vratima moje zgrade. Videla sam na kameri sedog čoveka koji me godinama proganja, a kako sam u tom trenutku već krenula da izlazim iz stana, sišla sam odmah, te sam ga ljudski zamolila da me ostavi na miru i zapretila mu policijom. Prepala sam se. Tupim staklenim pogledom gledao je u mene i rekao da ima ljubavne pesme. Doći na moja vrata na dve različite adrese u dva različita grada je zastrašuju­će - rekla je pevačica.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia