Alo!

Marinika je gospoða Pinokio

Opozicija ne prestaje da izmišlja, ministar Selaković odbrusio Tepićevoj:

- E. A.

Marinika Tepić, potpredsed­nica Stranke slobode i pravde, lažima ponovo pokušava da skupi političke poene. Pošto nema podršku velikog dela građana Srbije, napadima na članove vladajuće stranke pokušava da dođe u centar pažnje, koju je odavno izgubila. Ona je ovoga puta udarila na Nikolu Selakovića, sadašnjeg ministra spoljnih poslova. Kako je rekla, Selaković je, dok je bio na funkciji ministra pravde, u slučaju Savamale naterao jedinog osuđenog policajca Gorana Stamenkovi­ća da prizna krivicu, a on mu je zauzvrat obećao pomoć da legalizuje svoju nelegalno sagrađenu kuću.

Ovakve lažne optužbe Selaković je odmah odbacio kao neosnovane.

- Laži koje na moj račun upućuje gospođa Tepić nisu napad na mene već na predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića, jer podmukla namera dela opozicije, kojem ona pripada, jeste da se diskredito­vanjem predsednik­ove porodice i najbližeg kruga njegovih saradnika politički naudi šefu države, a građanima skrene pažnja sa računa u inostranst­vu Dragana Ðilasa, šefa Marinike Tepić, koji su se punili u vreme kada su Srbiju držali kao svoju močvaru i lovili u mutnom - naveo je Selaković.

On je istakao da stalna kampanja klevetanja ne može biti zamena za zauvek izgubljeni kredibilit­et Marinike Tepić i njenih šefova, kao ni za nedostatak bilo kakve principije­lne politike.

- Građani su odavno prozreli i gospođu Pinokio i njenu družinu patoloških lažova - rekao je Selaković i dodao da neće tužiti Tepićevu jer ima važnija posla nego da se s njom povlači po sudovima.

- Pozivam je da zajedno odemo na poligraf kako bi se nedvosmisl­eno utvrdilo ko od nas laže, a ko govori istinu - zaključio je Selaković.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Nikola Selaković
Nikola Selaković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia