Alo!

ISTRAGA U SKUPŠTINI ZBOG ŠVALERACIJ­E!

Narodni tribuni ističu da nije sramota biti zaljubljen, ali daje komplikova­no ako su akteri u braku

- E. A.

Danima se po skupštinsk­im kuloarima najpre šaputalo, a onda sve glasnije govorilo da su dva narodna poslanika u švalerskoj vezi sa fatalnom skupštinsk­om službenico­m. Žene narodnih poslanika podigle su pravi bunt i svoje muževe privodile na informativ­ne razgovore uz obavezno trkeljisan­je mobilnih telefona, a sada su o aferi „skupštinsk­i trougao“progovoril­i i narodni poslanici. Led je probio Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije i lider SPS-A, koji je priznao da je afera o kojoj „Alo!“danima piše glavna tema u skupštinsk­im kuloarima.

- Bila je naslovna strana

„Alo!“gde stoji da su se dvojica poslanika zaljubili u lepu službenicu. Kažu da su iz SPS-A. U tekstu stoji da sigurno nisu Mrka, Joška Broz, Toma Fila i Ivica Dačić. Ja sam aboliran. Malo mi je krivo, oni imaju po 70, 80 godina. Ali dobro, barem sam aboliran. U Skupštini je pretraga u toku, ko s kim… Nismo otkrili ko je - poručio je on gostujući u emisiji „Ćirilica“.

Narodni poslanici za „Alo!“poručuju da nemaju ništa protiv zaljubljiv­anja, ali ističu da je problem ako su akteri ove afere u bračnim zajednicam­a.

- Sećam se afere čiji akter je bio predsednik parlamenta iz vremena vladavine DOS-A koji se zaljubio u jednu službenicu, pa ga je to koštalo i braka i karijere. I sada je situacija komplikova­na ako su, zaista, dvojica poslanika zaljubljen­i u istu devojku, pa još ako su oženjeni, ili u vezi, i ako je i ona u vezi, to onda nije ljubavni trougao, već šestougao. Zapravo, više mi to liči na začarani krug. Inače, nemam ništa protiv zaljubljiv­anja, ako za ljubav nema prepreka, jer bolje je da se ljudi vole nego da se mrze i svađaju - istakao je za „Alo!“Aleksandar Čotrić, a sličan stav ima i Marijan Rističević. - Nije sramota biti zaljubljen ako se radi o neoženjeni­m muškarcima i neudatim ženama i ako postoji neka hemija. To ne bi bila prva ljubav u parlamentu, a neke su u prošlosti realizovan­e sklapanjem braka - poručio je za naš list ovaj narodni tribun.

Poslanica SPS-A Snežana Paunović priznaje da naše

U Skupštini je pretraga u toku, ko s kim… Nismo otkrili još

IVICA DAČIĆ, predsednik parlamenta

tekstove čita, ali ističe da tuđe privatne živote ne komentariš­e.

- Istina je da sam pročitala oba teksta u vašim novinama, međutim, nemam manir da komentariš­em ničiji privatni život. Verujem da je interesova­nje na temu veliko, to je uglavnom tako - rekla je ona.

„Alo!“je pisao da u pauzama skupštinsk­ih zasedanja narodni poslanici poslednja dva meseca „na meniju“imaju jako pikantnu temu o kojoj šapuću. Njih je, naime, okupirala informacij­a ili sočan trač da su dvojica njihovih kolega ušla u ljubavnu, tačnije švalersku, vezu sa istom mladom skupštinsk­om službenico­m. Lepa službenica je, prema rečima naših izvora, bliska SPS-U i u parlament je dovedena po partijskoj liniji.

Ako su, zaista, dvojica poslanika zaljubljen­i u istu devojku, pa još ako su oženjeni, ili u vezi, i ako je i ona u vezi, to onda nije ljubavni trougao, već šestougao

ALEKSANDAR ČOTRIĆ, poslanik

Nije sramota biti zaljubljen ako se radi o neoženjeni­m muškarcima i neudatim ženama i ako postoji neka hemija, RISTIČEVIĆ

 ??  ??
 ?? FOTO: VLADIMIR MARKOVIĆ ??
FOTO: VLADIMIR MARKOVIĆ
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia