Alo!

Učitelj folklora i pop pipkali devojčice

Dragoslav N. (58) namamio devojčicu u Dom kulture u Ostružnici, tamo je zaključao i dodirivao po telu. Pustio je kada su njene zabrinute drugarice zakucale na vrata Doma

- E. S. - S. I. G.

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je, na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana Dragoslavu N. (58), instruktor­u folklora iz Ostružnice, koji je uhapšen pre tri dana zbog sumnje da je seksualno uznemirava­o 12-godišnju devojčicu.

Osumnjičen­i je saslušan u utorak u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu, gde je negirao krivično delo. Nakon toga, tužilaštvo je tražilo da mu se odredi pritvor, a sudija za prethodni postupak je taj predlog usvojio.

Dragoslavu N. se na teret stavlja krivično delo nedozvolje­ne polne radnje nad maloletnim licem. On je, navodno, devojčicu napao u službenim prostorija­ma KUD „Milorad Pantić“, a ona je uspela da pobegne napolje i javi roditeljim­a šta joj se desilo, nakon čega su oni slučaj prijavili policiji.

- Devojčica se sa drugaricam­a igrala u blizini Doma kulture, kada se pojavio Dragoslav i pozvao je da razgovaraj­u. Pošto je ona ranije išla kod njega na folklor, pošla je za njim. Čim su ušli u Dom kulture, zaključao je vrata, njoj rekao da sedne na stolicu i počeo da je dodiruje po intimnim delovima tela. Podigao joj je majicu, ljubio po licu i pokušao da je poljubi u usta! - kaže izvor „Alo!“.

Nesrećnu devojčicu spasle su drugarice koje su, zabrinute što je nema, pokucale na vrata doma.

Devojčica je nakon toga izašla i odmah pozvala roditelje i ispričala im šta joj se dogodilo, a oni su obavestili policiju.

Inspektori obučeni za rad sa

Rekao joj je da sedne NA STOLICU I POČEO DA JE dodiruje po telu. Podigao joj je majicu, ljubio po licu i pokušao da je poljubi u usta!

IZVOR

maloletnic­ima uzeli su izjave od devojčice i njene majke, kao i od njenih drugarica koje su je spasle. Nakon toga, policajci su zakucali i na vrata Dragoslava i priveli ga u stanicu.

 ??  ?? Dragoslav N. sa jednom od učenica
Dragoslav N. sa jednom od učenica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia