Alo!

UKLETA „Kuaea od srca“

Denda: I snimatelj je umro od raka

- M. S.

Jasmina Mihajlović (47) stradala u teškom udesu u Lađevcima kada je na njihovu ekipu naleteo kamion. Glumac i voditelj Žarko Lazić nije bio u kamionetu

Za tri godine dogodile su se dve stravične nesreće u kojima je učestvoval­a ekipa poznate emisije. Voditeljka Sandra Denda tada je za dlaku izbegla smrt. Organizato­rka Jasmina Mihajlović juče nije bila te sreće

Iako se bave usrećivanj­em drugih, ekipu emisije „Kuća od srca“kao da prati loša sreća na putu. U samo tri godine dogodila su se dva stravična udesa u kojima su učestvoval­i članovi ove ekipe. Nažalost, jučerašnji udes odneo je život organizato­rki emisije Jasmini Mihajlović (47).

Jasmina i vozač Z. S. (30) juče su, pod još nerazjašnj­enim okolnostim­a učestvoval­i u saobraćajn­oj nesreći u kojoj je organizato­rka emisije podlegla povredama, a vozač teško povređen. Do nesreće je došlo oko 11 sati u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-preljina, kada se kamionet u kome su se oni nalazili sudario s kamionom.

Teško povređenu Jasminu, koja je tada još davala znake života, i vozača iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačk­e vatrogasno-spasilačke jedinice. Oni su potom sanitetom prevezeni u Opštu bolnicu „Studenica“u Kraljevu.

Jasmina je i pored borbe lekara preminula u bolnici, dok je vozač životno ugrožen. Kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“prokupačke registraci­je, koji se kretao prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“beogradske registraci­je, u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijs­kog serijala. Prema prvim pretpostav­kama, do nesreće je došlo kada je kamionet pokušao da se uključi sa sporednog puta na glavni, sa desne strane kolovoza. Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Uviđaj je izvršila saobraćajn­a policija, koja treba da utvrdi sve okolnosti udesa i čija je odgovornos­t.

Ovo nije prvi slučaj da ekipu poznate emisije prati loša sreća na putu. U saobraćajn­oj nezgodi, 26. avgusta 2018. godine, teške povrede opasne po život zadobila je tadašnja producentk­inja i voditeljka ove emisije, Sandra Denda. Do udesa je došlo kada je automobil u kojem su bili članovi ekipe sleteo s puta u blizini Kovina, upao u kanal i prevrnuo se na krov. Sandri je lice bilo potpuno smrskano, zadobila je prelom karlice, ruke i rebra, a posle udesa je bila u komi.

I par godina nakon nezgode, voditeljka trpi posledice udesa, pa se otežano kreće uz pomoć štapa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia