Alo!

Mama i ja se danas smejemo MOM PORNIAEU!

- DANIJEL RAKOČEVIĆ

Severina Kojić već godinu i po dana vodi pravnu borbu da vrati starateljs­tvo nad sinom Aleksandro­m, koje joj je sud u Hrvatskoj oduzeo i privremeno dodelio Milanu Popoviću, a poslednjih nedelja pevačica se pribojava da će njen bivši partner zauvek odvesti njihovog sina u Srbiju!

Razlog Severinono­g straha proizlazi iz činjenice što je Popović nedavno ponovo zatražio na sudu pravo da samostalno izvadi srpska dokumenta za sina, uz tvrdnju da je dečakovo mesto prebivališ­ta u Vršcu, a ne u Zagrebu!

Severina sada planira da na sudu dokaže da je njen sin od rođenja živeo s njom u Hrvatskoj i da mu je prebivališ­te u Zagrebu, a ne u Srbiji, a kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, u tome će joj pomoći Igor Kojić.

- Igor i Severina su do novembra 2019. godine živeli sa malim Aleksandro­m u Zagrebu, drugim rečima, sve do trenutka dok joj sud u Hrvatskoj

nije oduzeo starateljs­tvo i privremeno ga dodelio Popoviću. Tada se Popović preselio u Zagreb, kako Aleksandar ne bi morao da menja vrtić, a potom i školu. Popović je tada kupio i kuću u hrvatskoj prestonici, a u nekoliko navrata je čak i izjavio da planira da nastavi da živi u Zagrebu sa Aleksandro­m i novom suprugom i decom. Međutim, sada se čini da je sve to bila predstava - priča naš izvor i dodaje:

- Sada kada je Popović od suda tražio da mu daju pravo da samostalno izvadi srpska dokumenta za malog Aleksandra,

uz tvrdnju da je njegovo prebivališ­te u Vršcu, Severinu je taj gest prilično naljutio, ali i uplašio. Tim pre što se slična stvar dogodila neposredno nakon što su se rastali. Tada je Popoviću dala saglasnost da, uz hrvatsko, Aleksandar dobije i srpsko državljans­tvo. Međutim, kako je tada tvrdila, nije mu dala saglasnost da dečaku izvadi srpski pasoš, što je on, bez obzira na to, ipak uradio. U tom dokumentu upisan je Vršac kao mesto dečakovog prebivališ­ta, iako je Aleksandar od rođenja živeo sa majkom u Zagrebu. Severina se plaši da će Milan sada ovaj dokument iskoristit­i kao dokaz na sudu i da će pomoću njega moći da se preseli sa Aleksandro­m u Srbiju - priča naš izbor i dodaje da je Severina odlučna u nameri da osujeti planove svog bivšeg partnera.

- Jedina osoba koja u potpunosti zna sve šta se izdešavalo između Milana i Severine je njen suprug

Igor Kojić. On je svedok svih njihovih sukoba i ratova zbog deteta i zna koliko se Severina žrtvovala za dobrobit svoga sina. Kada ga je Severina zamolila da svedoči na sudu u njenu korist, pristao je bez razmišljan­ja. Iako su njih dvoje na korak od razvoda, Igor će učiniti sve da spreči Popovića da odvede Aleksandra iz Srbije jer smatra da je detetu mesto uz majku - kaže naš izvor na kraju.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia