Alo!

Jokiae je totalno drukèiji od drugih!

„Nikad nisam video da se Nikola fotografiš­e i da to objavljuje na mrežama. To je ono što volim kod njega, povrh toga što je sjajan, sjajan igrač“, rekao je stručnjak sa klupe Nagetsa

-

Na terenima širom SAD seje „strah“, a van njih Nikola Jokić je dobri dečko iz komšiluka. Ali bukvalno!

Na meču protiv Hjustona ponovo je nosio Nagetse do pobede, čime su prekinuli niz od dva poraza.

Srpski centar je upisao dabl-dabl - i to 50. ove sezone! Postigao je 29 poena (šut iz igre 10/12), imao je 16 skokova, uz sedam asistencij­a.

Denveru je to bio 36. trijumf u sezoni uz 20 poraza, što ih svrstava na četvrto mesto tabele Zapadne konferenci­je.

Majkl Meloun, trener Denvera, imao je potrebu da posebno pohvali najboljeg igrača svog tima, koji je i prvi favorit za nagradu najkorisni­jeg igrača lige (MVP).

- Ono što Nikolu čini MVP igračem je podatak da nije propustio nijednu utakmicu. Iako smo imali neke povrede, on vodi ovaj tim među najbolje četiri ekipe na Zapadu, koji ima mnogo talenta i kvaliteta. Ako pogledate njegovu statistiku i efikasnost - to su zaista istorijske brojke. Veoma smo srećni što ga imamo u timu - istakao je Meloun o Srbinu, koji ulaže dodatne napore poslednjih dana da nadomesti izostanak Džamala Marija.

Trener Nagetsa posebno je apostrofir­ao stvar koja Nikolu izdvaja iz plejade ne samo košarkaša, već generalno današnjih sportista. Naveo je da on ne mari za društvene mreže, na kojima većina provodi mnogo vremena.

- On zaista ne mari za to da bude u centru pažnje, za svoj ego i druge stvari. Zaista me zabavljaju momci koji na Tviteru kače svoje slike i to objavljuju. Ko to radi? Nikad nisam video da se Nikola fotografiš­e i da to objavljuje. To je ono što volim kod njega, povrh toga što je sjajan, sjajan igrač - rekao je Meloun.

Ako pogledate njegovu statistiku i efikasnost - to su zaista istorijske brojke

MAJKL MELOUN, trener Denvera

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia