Alo!

Mafijaški obračun nasred parastosa!

> Muškarac sa silikonsko­m maskom na licu na groblju Lešće ranio Marka N. (24)

- E. S.

U Marka N. (24), koji je juče u podne izašao na beogradsko groblje Lešće, na desetogodi­šnji pomen ubijenom rođaku Božidaru N. (31), pucao je muškarac sa silikonsko­m maskom na licu! On je Marka ranio u nogu, a zatim je pobegao. Povređenog mladića porodica je prevezla u Urgentni centar.

Kako saznajemo, dok su se na parceli 76 okupljali rođaci kako bi Božidaru dali pomen, s leđa im se prišunjao napadač.

- Hodao je lagano, pognute glave. Kada se dovoljno približio i fokusirao svoju metu, bez ijedne izgovorene reči je izvukao pištolj. Nastala je pometnja, a napadač je pucao, čini mi se tri puta, a onda je počeo da beži. Trčao je prema donjoj kapiji, a zatim je nestao iz vidokruga. Za to vreme okupljeni oko groba su pomogli ranjenom. Smestili su ga u automobil kojim su došli i odvezli u bolnicu - rekao je jedan od posetilaca groblja koji se zadesio u neposredno­j blizini pucnjave.

Policija je ubrzo stigla i ogradila mesto obračuna. Započeli su potragu za čaurama, a inspektori su od uprave groblja uzeli i snimke sigurnosni­h kamera. Pregledom snimaka je ustanovlje­no da je napadač na licu imao silikonsku masku.

Takođe su uzeti i snimci kamera sa objekata oko groblja kako bi se utvrdio pravac bekstva napadača, kao i da li ga je eventualno negde čekao saučesnik.

- Sumnjamo da napadač nije došao sa namerom da ubije već da upozori, pa je zbog toga Marka upucao u nogu. Inače, iako mlad, Marko je dobro poznat policiji. Više puta je privođen za različita krivična dela. Još se istražuje zbog čega se nekome zamerio, jer ranjeni mladić nije bio raspoložen za saradnju. Rekao je da ništa ne zna i da se nikome nije zamerio - kaže naš sagovornik.

Inače, Marko je i 2017. ranjen u noge u pucnjavi na Karaburmi. U Ulici Marijane Gregoran, ispred jedne kladionice, Marko se u večernjim satima raspravlja­o sa poznanikom. Odjednom su odjeknuli hici, a Marko je tada zadobio ustrelnu i prostrelnu povredu leve i desne potkolenic­e.

- Obilno je iskrvario i spasao se za dlaku. Ni tada nije znao ko i zašto ga je upucao - rekao je naš izvor.

Marko je i 2017. ranjen u noge u pucnjavi na Karaburmi

Dok su davali pomen ubijenom rođaku, napadač se prišunjao i ispalio tri metka ka Marku N. (24), koji je i sam odranije poznat policiji

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia