Alo!

VUK JEREMIĆ BI DA ZABRANI SNS I SPS!

- E. A.

JEDINO DA ZABRANI UČEŠĆE NA IZBORIMA SVIMA KOJI BI GLASALI ZA SPS, SNS I SRS Ivica Dačić, lider SPS JEREMIĆ BI ZABRANIO I NAROD KOJI NE GLASA ZA NJEGA, POLICIJU KOJA MU HAPSI FINANSIJER­E... Milenko Jovanov, poslanik

Skandalozn­o! Predsednik Narodne stranke Vuk

Jeremić je po ko zna koji put uputio pretnje političkim protivnici­ma, te je izjavio da revanšizam za koji se ta stranka zalaže znači da će po promeni vlasti biti trajno zabranjen rad SPS-U i „svim derivatima“SRS-A, uključujuć­i i SNS. Prema njegovim rečima, revanšizam bi značio zabranu Televizije „Pink“, kao i da budu „zatvoreni Ana Brnabić i Aleksandar Vulin“.

Lider SPS-A Ivica Dačić je za Alo! poručio da su ovo besmislice i gluposti.

- O tome odlučuje narod na izborima, jedino da zabrani učešće na izborima svima koji bi glasali za SPS, SNS i SRS kazao je Dačić.

Milenko Jovanov, potpredsed­nik SNS-A i narodni poslanik, kaže da je Vuk Jeremić kojim slučajem nastavio, on bi rekao da bi zabranio i narod koji ne glasa za njega, policiju koja mu hapsi finansijer­e, centimetre koji ga mrze i beže od njega, Sunđer Boba zato što ga porede s njim i tako unedogled.

- Albance iz Prištine ne bi zabranio jer ga oni obožavaju najviše na svetu, pa mogu da budu mirni. Za razliku od njega, mi u SNS-U nećemo zabranjiva­ti naše političke protivnike, a ni medije. Ostavićemo, kao i do sada, narodu da odluči koliko poverenje želi da im da, a kao što se da primetiti, odluka naroda nije ni revanšizam, ni osveta prema Jeremiću, Đilasu i ostalima iz bivšeg režima, nego prezir i ignorisanj­e. To je potpuno adekvatan odgovor za pljačku i uništavanj­e Srbije i njenih građana koje su sprovodili dok su bili na vlasti - poručuje on za Alo!.

Vladimir Orlić, potpredsed­nik Skupštine Srbije, tvrdi da pretnje lidera Narodne stranke nisu ništa novo.

- Da „junačine“poput Jeremića, Đilasa i ostalih miševa koji ne smeju pod svojim imenom ni da izađu pred ljude, prete kako će da zatvore, zabrane i fizički unište sve one koje smatraju svojim neprijatel­jima, a koje ne mogu da pobede pošteno ni za deset života - ništa novo. Stare su to kukavice i nesposobnj­akovići, za bolje od pretnji i nasilja takvi i ne znaju. Ali dobro je da kažu šta je njihov program, da narod to čuje. Naš je „Srbija 2025“. Pa da ljudi mogu da odaberu šta je od te dve opcije bolje za državu i narod - kazao je on za Alo!.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia