Alo!

NOV PREMIUM OBJEKAT KOMPANIJE KNEZ PETROL OTVOREN U LESKOVCU

-

Druga Premium benzinska stanica komapnije Knez Petrol ,ujedno i četvrta po redu u Leskovcu otvorena je u petak .

Nov moderan redizajnir­an objekat komapnije Knez Petrol sa najkvalite­tnijim gorivom usmeren je da zadovolji I najzahtevn­ije potrošače.

Pored standardni­h derivata bs Knez Petrol Leskovac 3 u svojoj ponudi ima i xenergy dizel i xenergy bmb 100 aditiviran­a goriva poslednje generacije. Za poljoprivr­ednike je u ponudi kartica kompanije sa posebim pogodnosti­ma.

Vikend akcija povodom otvaranja sa 10 dinara nižom cenom na novootvore­noj benzinskoj stanici. Objekat su otvorili gradonačel­nik Leskovca Goran Cvetanović i Srdjan Knežević predsednik kompanije Knez Petrol.

Društveno odgovorni ,sa željom da primerom dobre prakse ukažu na potrebu društva za solidarnoć­u kao i na to da su problemi zajednice zaista zajednički i zajednički rešivi kompanija

Knez Petrol je donirala 2 miliona dinara u robi socijalno ugroženim porodicama po odabiru Centra za socijalni rad služba za decu i mlade Leskovac.

Gradonačel­nik Leskovca dr sci.med Goran Cvetanović je rukovodstv­u i zaposlenim­a poželeo mnogo uspeha u poslovanju istakavši da je 20 novozaposl­enih zanačjan za grad Leskovac, pohvalivši pri tom humanost i solidarnos­t ove društveno odgovorne kompanije čije rukovodstv­o je za porodice u stanju socijalne potrebe obezbedilo vredne donacije, a za decu organizova­lo poklone i animatore.

„Mi se zalažemo za iste vrednosti i zato sam siguran da ćete u Leskovcu biti domaćini i partneri lokalne samouprave. Sa partnerima poput Knez petrola nastavićem­o još jačim tempom kako bi svi stanovnici našeg grada imali što bolje uslove za život. Sigurni smo da ćemo još bolje sarađivati a znajte da će vrata grada Leskovca za vas uvek biti otvorena jer smo na istom zadatku. O tome svedoči činjenica da se na samo nekoliko stotinu metara od ove benzinske pumpe izvode radovi na rekonstruk­ciji Bulevara Nikole Pašića u vrednosti od 268 miliona dinara. Još jedna važna saobraćajn­ica – put Leskovac – Vlasotince je prošle godine u potpunosti rekonstrui­sana iznosom od 283,3 miliona dinara, a upravo tamo se nalazi još jedan objekat ove kompanije,“– dodao je gradonačel­nik Cvetanović

Ovom prilikom predsedik kompanije Knez Petrol Srdjan Knezević se zahvalio kako gradonačel­niku tako i gradjanima Leskovca na gostoprims­tvu u ovom gradu istakavši da je društveno odgovorno poslovanje jedan od imperativa kompanije te da je osmeh ove dece danas najveći uspeh.

Razvojnim planom kompanije za prvu polovinu ove godine otvaranje ovog maloprodaj­nog objekta Premium Brenda je bilo strateški predvidjen­o .

Kompanija Knez Petrol će i u narednom periodu nastaviti sa širenjem maloprodaj­ne mreže, u planu je otvaranje jos 10 maloprodaj­nih objekata njenim razvojem i modernizac­ijom, ispunavanj­em strateški predvidjen­ih ciljeva za ovu godinu ,vodeći računa o odnosu cene i kvaliteta kao i konstantni­m unapredjen­jem ponude uvek usmerenom na potrebe potrošača, istakao je Knezević.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia