Alo!

SILOVAO ĆERKU SVOG ŠEFA NA ROĐENDANU?!

Aleksandar I. (39) navodno je odvukao maloletnic­u sa slavlja u napušteno dvorište kako bi je obljubio. Uhapšen dok je bio sa ženom i detetom u kući, nakon što je tinejdžerk­a slučaj prijavila roditeljim­a

- PIŠE: NEMANJA GAVRILOV

Aleksandar godinama radi u kamenoreza­čkoj radnji devojčicin­og oca, a iskoristio je njeno poverenje kako bi je odveo sa slavlja, izvor

Aleksandar I. (39) iz sela Belotić kod Bogatića uhapšen je zbog sumnje da je na proslavi rođendana odvukao devojčicu (13) u napušteno dvorište, a zatim pokušao da je siluje!

Kako saznajemo, on već godinama radi u kamenoreza­čkoj radnji devojčicin­og oca, a iskoristio je njeno poverenje kako bi je odveo sa slavlja.

Uhapšeni i devojčica bili su u subotu na istoj proslavi rođendana u Bogatiću. Sumnja se da je u toku večeri Aleksandar izveo dete iz sale za proslave, a zatim je odveo u mračno i napušteno obližnje dvorište. Tada je navodno nasrnuo na devojčicu i pokušao da je obljubi, posle čega je tinejdžerk­a sve ispričala roditeljim­a.

Aleksandar je uhapšen posle slavlja u svojoj kući u Belotiću, u kojoj živi sa ženom i detetom. Meštane je posebno šokirao ceo događaj jer je Aleksandar godinama radio kod devojčicin­og oca i poznaju se.

- Devojčicin­a porodica je poznata i jako vredna u Belotiću.

Njen otac drži kamenoreza­čku radnju u našem selu, a najmonstru­oznije od svega je to što Aleksandar već pet-šest godina radi kod njega. Znao je to dete odmalena i gledao je kako raste. Njen otac je bukvalno hranio Aleksandra i njegovu porodicu i eto kako mu je vratio. Koliki monstrum treba da budeš da napadneš dete od 13 godina, i to još ćerku svog šefa? - kaže jedan od poznanika i dodaje: - Bili su na istom slavlju, kod nekih devojčicin­ih rođaka. Priča se da se čak veselio sa njom, igrao i šalio... a da je zatim u jednom trenutku izveo napolje i čak silovao. Ne možemo da verujemo... Bukvalno je Aleksandar prekjuče kod njih radio, a juče je bilo slavlje... - kaže naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman. Kako saznajemo, posle incidenta Aleksandar je nestao sa proslave i pobegao u nepo

DEVOJČICA JE BILA NA MEDICINSKO­M PREGLEDU KOJIM JE, NAVODNO, UTVRĐENO DA JE ALEKSANDAR IMAO SEKSUALNI ODNOS S NJOM

znatom pravcu. - Slučaj je prijavljen u noći između subote i nedelje, oko 23 sata, posle slavlja. Počela je potraga za njim, a posle nekog vremena uhapšen je u njegovoj porodičnoj kući u Belotiću, gde živi sa ženom i detetom. Devojčica će biti saslušana pred tužiocem, ali i osumnjičen­i. Devojčica je bila na medicinsko­m pregledu kojim je, navodno, utvrđeno da je Aleksandar imao seksualni odnos s njom. Policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu zbog obljube maloletnog deteta - tvrdi izvor. Osumnjičen­om Aleksandru I. određeno je zadržavanj­e do 48 sati.

 ??  ??
 ??  ?? Seksualni manijak: Aleksandar I.
Seksualni manijak: Aleksandar I.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia