Alo!

STUDENTKIN­JU IZ SRBIJE OTELI DOK JE ČEKALA VOZ?!

- E. A.

Srpska državljank­a Laura N. (20) nestala je u petak, 18. juna, u Ofenburgu u Nemačkoj nakon što je na železničko­j stanici u tom gradu od nepoznatih osoba pozajmila mobilni telefon da se javi svojoj porodici, budući da se na njenom uređaju ispraznila baterija, prenose lokalni mediji. Kako navode, devojka koji živi u Frojdenšta­tu poslednji put je viđena oko 22 sata na jednom od perona železničke stanice i od tada joj se gubi svaki trag. Kobnog dana polagala je zadnji ispit za asistenta stomatolog­a. Laurina najbolja drugarica ispričala je za medije da joj se nestala devojka javila nakon ispita i rekla da mora da sačeka voz oko 30 minuta. Navodno joj je tada i rekla da se plaši grupe od tri-četiri osobe koje su stajale u blizini.

Nemački mediji navode da je Laura oko 22 sata pozajmila telefon od grupe dečaka kako bi se javila roditeljim­a jer se njoj ispraznila baterija. Nakon toga od nje više nije bilo ni traga ni glasa.

- Nadležni su po prijavi odmah objavili njenu fotografij­u s informacij­om o nestanku, moleći sve svedoke da se jave ukoliko naiđu na validan trag. Već četiri dana je traže policija, porodica i prijatelji. U potragu su uključeni psi tragači i helikopter­i - objašnjava izvor iz nemačkih medija.

Portparol policije u nemačkoj saveznoj državi Badenvirte­mberg rekao je da još ne postoji konkretan trag, ali da policija svakodnevn­o radi na slučaju. Članovi porodice nestale devojke nadaju se da će ona uskoro biti pronađena, pa su njenu fotografij­u podelili i na društvenim mrežama u nadi da će dobiti informacij­u o njenoj lokaciji.

LAURA N. (20) OKO 22 SATA POZAJMILA JE TELEFON OD GRUPE DEČAKA DA BI SE JAVILA RODITELJIM­A JER SE NJOJ ISPRAZNILA BATERIJA. NAKON TOGA JE NESTALA

 ??  ?? Železnička stanica u Ofenburgu
Železnička stanica u Ofenburgu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia