Alo!

Očekuju novac za Asana

-

Fudbaleri Partizana okupili su se na prozivci pred početak priprema za novu sezonu u domaćem šampionatu koja startuje 17. juna. Obratili su im se trener Aleksandar Stanojević i predsednik kluba Milorad Vučelić, koji je istakao da prethodne dve sezone nisu bile najbolje.

- Dođu tako sušne godine, teško je to za sve partizanov­ce. Ima mnogo objašnjenj­a, ali nema žaljenja na kosmičke ili druge nepravde. Da bi sušne godine bile smenjene plodnima, mi smo ovde na prozivci - rekao je Vučelić.

Trener Stanojević razgovarao je s novinarima na početku priprema. - Ne smemo da pogrešimo sa napadačem, mora da bude proveren. Fali nam štoper ako ode Banjak. Polako ulazimo u ritam, očekujemo uskoro dolazak ostalih igrača poput Natha, koji se siguran, i Sume, koji mora da se izbori za mesto u timu dok je Bajbek slobodan.

Stanojević je govori i o budućnosti.

Partizan je proletos ostao bez Takume Asana, a dva meseca kasnije to je i dalje aktuelna je tema u Humskoj.

- Asano ide na sud. Dosta klubova nas zove, voljni su da pregovaraj­u s nama, da ipak nešto plate. Napravio je veliku grešku. Žao mi je što je to uradio, slušao savete menadžera, a oni su želeli da naplate novac koji je trebalo da pripadne Partizanu. Duboko smo ušli u jun, a on još nema klub.

Svi zaintereso­vani su prethodno kontaktira­li Partizan i polako odustaju od njega, jer im damo dokumentac­iju i svataju da bi snosili posledice - rekao je Vazura.

- Najvažnije da je klub doveo igrače na vreme. Pokušaćemo u ovim teškim vremenima za nas da napadnemo titulu - zaključio je Stanojević.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia