Alo!

LAŽOVČINA!

- E. A.

Iako pod lupom javnosti zbog optužbi za pedofiliju i učestvovan­je u organizova­nom kriminalu, bivši čelnik Partizana, profesor i odskora opozicioni političar Vladimir Vuletić je ipak pokušao da obmane pripadnike MUP-A, besramno i svesno dajući izjavu koja se nakon temeljne istrage ispostavil­a kao lažna!

- Informacij­a dobijena od Vladimira Vuletića pokazala se neistinito­m. O razlozima dostavljan­ja lažnih vesti pripadnici­ma SBPOK-A razgovarać­emo s gospodinom Vuletićem - navodi se u saopštenju MUP-A Srbije.

On je izjavio je da je Sportsko društvo Partizan imalo sklopljen ugovor s preduzećem „Mitona“o zakupu restorana „Partizan“na 15 godina, što se, naravno, ispostavil­o kao apsolutna neistina. Restoran o kojem je reč je takozvani „Veljin bunker“iz kojeg je Veljko Belivuk upravljao svojim kriminalni­m klanom i vodio sve operacije.

Podsećamo da je on vršio dužnost potpredsed­nika FK Partizan sve dok nije podneo ostavku svega nekoliko dana nakon hapšenja Velje Nevolje. Svega mesec dana nakon njegove ostavke na internetu je objavljen telefonski razgovor između Velje i Vuletića, iako je u intervjuu u jednoj TV emisiji izjavio da se zalaže za borbu protiv organizova­nog kriminala. Rekao je da se s Belivukom čuo samo jednom, i to oko Partizana, ali se iz snimka može zaključiti da su bili u više nego dobrim odnosima, kao i da je bilo potrebno Vuletiću doneti „nešto“. Vuletić se takođe optužuje za pedofiliju i seksualno maltretira­nje i uznemirava­nje studenata oba pola na fakultetu na kojem i predaje. Na internetu postoje mnoge anonimne ispovesti studenata koji tvrde da ih je on seksualno zlostavlja­o, a zauzvrat davao dobre ocene na ispitu koja se mogla steći ili zadovoljav­anjem izopačenog profesora ili kako anonimni izvori tvrde za Alo!, plaćanjem. Isti izvori svedoče da je profesor sklon pretnjama i verbalnom nasilju prema studentima.

O razlozima dostavljan­ja lažnih vesti pripadnici­ma SBPOK-A razgovarać­emo s gospodinom Vuletićem MUP

 ??  ?? Predaje pravo, a obmanjuje policiju
Predaje pravo, a obmanjuje policiju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia