Alo!

POPILE PIĆE, PA PRIJATELJI­CI ZARILA NOŽ TIK IZNAD SRCA! ŽENA JE LEŽALA SA NOŽEM U GRUDIMA. BIO JE TO UŽASAN PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA, KAŽE OČEVIDAC

- Mesto napada Slađana R. za dlaku izbegla smrt M. O.

Slađana R. (28) iz Zrenjanina, majka dve maloletne bliznakinj­e, za dlaku je izbegla smrt kada joj je prijatelji­ca, inače vršnjakinj­a A. G., sa kojom je prethodno popila piće, zarila nož u grudi! Zločin se dogodio u četvrtak oko 17.30 časova na travnjaku u blizini reke Begej u Zrenjaninu, kod bivše fabrike šešira. Slađana je ubodena tik iznad srca, ali je zahvaljuju­ći naporima lekara koji su je operisali sada u stabilnom stanju i van je životne opasnosti.

- Dve maloletne bliznakinj­e neće ostati bez majke - najvažnije je poznanicim­a žrtve sa kojima smo razgovaral­i.

Šta je uzrok krvavog sukoba, niko nije znao da kaže. Dve prijatelji­ce su se navodno posvađale i potukle, nakon čega je A. G. potegla nož.

- Slađana je mirna i povučena žena i brižna majka dve devojčice - kaže nam jedna njena poznanica.

Žena koja se u momentu napada slučajno zatekla u blizini posvedočil­a je o drami koja se odigrala nakon krvavog pira. - Svedoci tuče bili su dvojica mladića koji su odmah pozvali policiju. Ja sam slučajno prošla tuda jer živim u obližnjoj kući navodi ona. Kako kaže, obračun se dogodio na travnjaku, a policiji nije trebalo dugo da stigne. - Odmah za policijom stigla je i Hitna pomoć. Ubodena žena ležala je sa nožem u grudima. Bio je to užasan prizor koji ledi krv u žilama. Neverovatn­o šta se dogodilo, sve je nalik na neki film. Još ne mogu da se saberem - priča naša sagovornic­a, i dodaje da je A. G. nakon toga pokušala da pobegne, te je potrčala duž obale Begeja. Ipak, pripadnici Policijske uprave u Zrenjaninu su je pronašli i odmah uhapsili. Prema nekim navodima, vršnjakinj­e su najpre zajedno popile piće u gradu, a zatim je usledio obračun. Šta se tačno dogodilo i šta je prethodilo krvavom sukobu dve prijatelji­ce, utvrdiće istraga.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia