Alo!

POPOVIĆ ĆE MI PLATITI

- N. KIŠ

Isak Šabanović sa svojim mentorom Aleksandro­m Milićem Milijem

Finalistki­nja najgledani­jeg muzičkog takmičenja u regionu Krstinja Todorović nije osvojila prvo mesto, ali je bez sumnje pobedila samu sebe kada se odlučila da zbog posla u industriji zabave pristane na operaciju smanjenja želuca.

Tako je pevačica sa neverovatn­ih 160 kilograma došla na 85! Kako i sama kaže, ova odluka joj je dosta pomogla kada je njeno samopouzda­nje u pitanju, ali tu postoji jedan problem koji će joj direktor Saša Popović pomoći da reši. U pitanju je otklanjanj­e viška kože koja je ostala nakon mršavljenj­a.

- Direktor mi je obećao da će mi platiti zatezanje kože i ostao je pri tome. To je malo teža operacija i mislim da ćemo to uraditi kada malo spadnu temperatur­e, ja jedva čekam da odem pod taj nož - rekla je mlada pevačica i dodala koliko se sada lakše oseća. - Ja sam smršala tačno 85 kilograma i za mene je to najveća pobeda. Moram da priznam da mi je sada sve mnogo lakše, mogu da funkcioniš­em, da se sama obučem i vodim drugačiji život nego pre operacije. Imala sam 160 kilograma pre intervenci­je, sad imam 78. Imala bih ja i manje, samo što sada mora da se odstrani ta koža - ponosno je istakla Krstinja i priznala kada su joj momci više prilazili, sada ili kada je bila bucka.

- Iskreno, momci su mi više prilazili kada sam bila krupnija. Znate kako, kada se bavite ovim poslom, uvek će vam prilaziti i kad ste lepi i manje lepi, to je sastavni deo ovog posla, ali ja sam zauzeta, tako da ništa od toga zaključila je danas mršava Krstinja za Alo!.

 ??  ?? Direktor mi je obećao da će mi finansirat­i hirurški zahvat. Na operaciju idem čim malo spadnu temperatur­e
Direktor mi je obećao da će mi finansirat­i hirurški zahvat. Na operaciju idem čim malo spadnu temperatur­e

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia