Alo!

VEZAO JU JE ZA AUTOMOBIL, PA VUKAO PUTEM

Pavle Baluban koji je prekjuče držao ženu i bebu kao taoce, 2012. na Fruškoj gori brutalno mučio tada maloletnu Jelenu K. (16)

-

PIŠE: EKIPA ALO!

Pavle Baluban (37) iz Beočina, koji je u utorak uhapšen zbog sumnje da je zaključao ženu i bebu u stan i pretio da će aktivirati bombu, 2012. je bio osuđen na dve godine zatvora jer je tada 16-godišnju devojku Jelenu K. iz Rume vezao za automobil i vukao je po putu na Fruškoj gori!

Incident se dogodio 19. marta, a Baluban je posle hapšenja negirao krivicu, rekavši da voli svoju devojku i da je čitav scenario izmislio njen otac.

- To nije tačno! Nikada tako nešto ne bih mogao da uradim jer sam je voleo, a i dalje je volim. Tog dana smo otišli do hotela na Fruškoj gori. Jelena je otišla u toalet, a ja sam u njenom telefonu video poruke koje je razmenjiva­la s nekim muškarcem. Ispitivala ga je kakva mu je bivša devojka u krevetu i tvrdila da je ona bolja! To me je naljutilo, pa sam joj u kolima lupio šamar. Ona je potom počela da beži i najednom je pala. Sve preko toga je izmislio njen otac, koji je bio protiv naše veze - izjavio je tada Baluban.

Sa druge strane, njegova devojka Jelena ostala je pri tvrdnji da ju je on vukao automobilo­m po ulici, kao i da joj je pretio da će je obesiti.

- Tokom vožnje me je vređao, a potom i šamarao. Kada smo došli na Frušku goru, izbacio me je iz „dačije“i tukao! Uzeo je kanap iz gepeka, vezao me je za automobil i vukao po šumskom putu. Kasnije me je ugurao na zadnje sedište i pretio mi da će da me obesi. Naposletku me je odvezao u Rumu i izbacio me u dvorište moje drugarice rekla je Jelena.

Podsetimo, u utorak, tokom poslednjeg incidenta u Beočinu, Baluban je navodno 17 sati držao ženu i bebu kao taoce. Kad je došla policija, on je povikao da će ih sve pobiti ako priđu kući. Policajci su blokirali zgradu i okolinu, a u pregovore je bila uključena i rodbina ukućana. Na sreću, talačka situacija rešena je bez većeg incidenta.

 ??  ?? Jelena K.
Pavle Baluban u utorak pretio bombom supruzi i detetu
Jelena K. Pavle Baluban u utorak pretio bombom supruzi i detetu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia