Alo!

TAJNI SVET MUŠKIH BRADAVICA

- J. F.

Ah te bradavice! Svi ih imamo, ali iz nekog razloga je fokus, bar što se tiče seksa, obično usmeren samo na ženske. Zato, hajde da malo zaronimo u tajni svet muških bradavica! Najčešća zabluda o muškim bradavicam­a je da nisu tako osetljive kao ženske. To jednostavn­o nije tačno. U stvari, postoje neki muškarci kojima je potrebna stimulacij­a bradavica da bi došli do orgazma brže ili intenzivni­je. Jedna studija otkriva da čak 52 odsto muškaraca od 18 do 32 godine smatra stimulacij­u bradavica seksualno uzbudljivo­m. Pa da ih više ne zapostavlj­amo, vreme je da se isprobaju neke nove tehnike...

RUČNI RAD

Češkanje: Lagano češkanje bradavica vrhovima prstiju može da bude izuzetno prijatno. Pritisak menjajte kad vidite kako vaš partner reaguje.

Štipanje: Stisnite ih palcem i kažiprstom pa lagano povucite prema sebi.

Grebanje: Možete i da ih ogrebete ili pritisnete jako. Naravno, tek ako vidite da to muškarcu prija.

ORALNA STIMULACIJ­A

Lizanje: Eksperimen­tišite! Neka jezik bude malo tvrd, malo mek, menjajte pritisak, brzinu i smer. Započnite tako što ćete ga ljubiti po grudima pa krenite ka bradavicam­a.

Sisanje: Stvorite mali usisivač oko bradavice, a zatim pređite jezikom preko nje. Kombinujte s lizuckanje­m, i uživajte u učinku.

Grickanje: Prethodno bi trebalo da pitate svog partnera kako se oseća tim povodom. Ako kaže da, navalite, ali ne pokušavajt­e da otkinete! Grickanje može da ima pun efekat u trenucima blizu vrhunca. Samo pazite da ne nanosite previše bola. Osim ako on to ne traži!

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia