Alo!

Orlić: Narod ih se ne plaši!

Đilasova pulenka je naredila svojim botovima na društvenoj mreži Tviter da lažu kako tablice na „poršeu“nisu beogradske, već valjevske. Kada to nije uspelo, Đilas i Marinika su se dali u snimanje klipa koji bi pokazao njihovu skromnost. Na njihovu žalost,

-

PIŠE: EKIPA ALO!

Tropske vrućine koje su pogodile Srbiju ovih dana izgleda negativno utiču na naše opoziciona­re, te se oni ponašaju još konfuznije nego obično.

Dok Dragan Đilas, lider SSP, muku muči sa svojom potpredsed­nicom Marinikom Tepić, koja je u Valjevo stigla u skupocenom „poršeu“vrednom čak 155.000 evra, te u stilu Montija Pajtona snima klipove pokušavaju­ći da dokaže Tepićkinu skromnost, predsednik Demokratsk­e stranke Zoran Lutovac priziva proteste!

Naime, nakon što je Marinika Tepić izazvala bes građana zbog razmetanja luksuzom, muči svoju muku, predsednik DS-A Zoran Lutovac otkrio je da opoziciona­ri na međustrana­čki dijalog idu čisto reda radi, a da su im u glavi samo protesti.

„Vodimo pregovore kao da će biti uslova za slobodne i poštene izbore, a spremajmo se kao da ih neće biti - za proteste i građanski otpor“, poručio je on na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Narodni poslanik Aleksandar Marković ističe za Alo! da nije tajna da deo opozicije koji predvodi Dragan Đilas priželjkuj­e razne nasilne scenarije da bi pomoću ulice došli na vlast.

- I oni sami dobro znaju da na izborima ne mogu da ostvare nikakav značajan rezultat, pa ne treba da čude ovakve najave. Ono što treba

Vladimir Orlić, potpredsed­nik Skupštine Srbije, poručuje da pripadnici bivše vlasti stalno prete nasiljem.

- Kompletan tajkunsko-lopovski kartel iz bivšeg režima uporno preti nasiljem, jer im je jasno koliko su uverljivi i uspešni u razgovorim­a, pa misle da će ucenama dobiti nešto. Narod ih se ne plaši, džabe

Đilas besni i komanduje svojim poslušnici­ma da prete, lažu, vređaju i mahnitaju. U ovoj zemlji to više ne kupuje niko. Zna narod da je Aleksandar Vučić neprobojna barijera za povratak tajkuna i lopova na vlast, takvi neće uspeti da unište sve ono što smo poslednjih godina zajednički izgradili. Zato neka vilene po Tviteru do mile volje, za bolje i nisu - istakao je on za Alo!

tvrdi da opozicija neprestano traži alibi za svoje neučešće na izborima.

- To je meni slično fudbalskom klubu koji radije pristane da ne izađe na teren i izgubi službenim rezultatom 3:0, nego da se suprotstav­i protivniku borbom i izgubi 10:0.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia