Alo!

LUKAS ODUŠEVIO DARKA GLIŠIĆA

-

mesec dana. Mi i dalje ne znamo ko konstantno hara opštinom tokom noći, uništavaju­ći javnu imovinu, lomi zastave Srpske pravoslavn­e crkve i ispisuje grafite sa parolama OVK.

Policija očigledno nije kadra da radi svoj posao dovoljno dobro, a institucij­e u Prištini i međunarodn­a zajednica ostaju neme na sve učestalije pritiske kazao je Popović.

Navodi i da je natpis „Gračanica“prefarban na mestu koje je veoma blizu onom gde je pre nekoliko meseci postavljen bilbord sa natpisom „Sloboda ima ime

UČK“na ulazu u Kišnicu, gde, kako navodi, u stalnom strahu živi desetak preostalih srpskih porodica. Popović kaže i da je pre nedelju dana zatražio pojačane patrole Kfora i pojačan rad policije kako bi srpsko stanovništ­vo bilo bolje zaštićeno, ali dodaje da se, uprkos apelima, incidenti i provokacij­e nastavljaj­u. Predsednik opštine Gračanica još jednom je apelovao na policiju da odgovorno radi svoj posao, a na Kfor da pojača patrole na teritoriji opštine Gračanica.

Kada se niko od njegovih kolega nije usudio da zakaže ni nastup, Aca Lukas je krenuo sa serijom spektakula­rnih koncerata širom Srbije. Kada je probio led, onda su i ostali krenuli za njim.

Aca je u subotu veče zapevao u Ubu pred više od 20.000 fanova koji su bili željni da čuju sve njegove najveće hitove kako sa starih albuma, tako i sa novog albuma „Uspavanka za ozbiljne bebe“. Oduševljen­je spektaklom koji je priredio u Ubu nije krio ni predsednik opštine Darko Glišić koji je pozirao sa Lukasom i direktorom TV „Hajp“Sašom

Mirkovićem.

Fanovi popularnog folkera već 14. jula će imati priliku da slušaju Lukasa u Boru, dok je spektakl u Kragujevcu zakazan za 29. avgust.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia