Alo!

FRAN: FALILA MI JE VUTRA!

Milan Janković Čorba napio se u studiju, pa je dobacivao kako dojučerašn­jim cimerima, tako i zaposlenim­a na „Pinku“, zbog čega je bio izbačen iz studija. Sav glamur, skupocene toalete, frizure i vrtoglave potpetice zadrugarki, koje su se svojski potrudile

- V. Đ.

surom, kao i bivšeg verenika zbog kog je navodno napustila rijaliti.

- Ne kajem se što sam platio Tarinu kaznu od 50.000 evra, mada mi je krivo što taj novac nije otišao, na primer, za kupovinu nekretnine koja bi joj rešila životni problem. Ali sve joj opraštam rekao je Ša za Alo!.

Naravno, u pauzama rezervisan­im za reklame na TV „Pink“, čašćavali su se sočnim psovkama i prebacival­i jedno drugom dosta toga, uz obećanje da će kod kuće obaviti ozbiljan razgovor.

Ni majka Mine Vrbaški nije ostala dužna Filipu Caru. Ona mu je po izlasku nešto šapnula na uho, a to što mu je dobacila nimalo mu se nije dopalo. Poremetilo ga je toliko da više nije znao ni šta priča ni šta radi. Ipak, Mina se potrudila da spoji mamu i dečka i izmiri ih, a nakon što su njih dvoje pružili ruke, usledio je i poljubac starlete i Hrvata kojim su ozvaničili svoju vezu.

Smiri se, dete te gleda: Zadrugari savetuju Janjuša

Obezbeđenj­e sprečilo veću katastrofu

Petoplasir­ani Fran Pujas koji je u „Zadruzi“od samog ulaska skrenuo pažnju na sebe, kako svojim izgledom i tetovažama po licu i glavi, tako i svojim ponašanjem te životnim stavovima, nakon izlaska nam je otkrio šta mu je najviše nedostajal­o tokom boravka u „beloj kući“.

- Falila mi je vutra, ali izdržao sam.

Ja to volim da konzumiram, ali sam video da mogu i bez toga. Mislim da ću malo kasnije smotati jedan džoint - rekao je kroz smeh i navodno kroz šalu Pujas i dodao da će tek sumirati utiske svog učešća. - Ostaću u Beogradu, mada planiram da odem do Hrvatske i završim neke obaveze koje tamo imam. Imam porodicu, pse... sve me to očekuje - rekao je on za Alo! i dodao da će se u narednom periodu potruditi da poradi i na svom odnosu sa Paulom, koji nije uspeo da definiše.

Budući roditelji: Maja i Alen

 ??  ?? Bolje tu surlu da mi ne unosiš u facu, da ti je ja ne bih smanjio, kao što ti je ćerka svoju smanjila
Bolje tu surlu da mi ne unosiš u facu, da ti je ja ne bih smanjio, kao što ti je ćerka svoju smanjila
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia