Alo!

MI SMO OTVORILI SEZONU LJUBAVI I IAKO SU SVI PROTIV NAS, MI SE NE OBAZIREMO

- M. Č. N. KIŠ

Maloletna učesnica Zadruge 5 Milica Veselinovi­ć uspela je na samom početku emitovanja rijalitija da skrene pažnju na sebe kako svojim ponašanjem tako i vezom koju je započela s Mensurom Ajdarpašić­em.

Iako su mnogi osudili njeno ponašanje i komentaris­ali da je čak i gora od prethodnic­e Mine Vrbaški, čini se da se Milica zaljubila do ušiju, te da je osuda ukućana ne dotiče.

- Mi smo otvorili sezonu ljubavi i iako su svi protiv nas, mi se ne obaziremo. Na loše komentare ne reagujemo i držimo se skupa - izjavila je sedamnaest­ogodišnja učesnica Zadruge.

- Napadaju me da sam s Mensurom zbog kadra, ali to nije istina. Ja nisam ni znala ko je on, nisam ulazila na njegov Instagram niti sam znala kako on izgleda. O njemu sam znala samo iz priča koje sam slušala, ali ništa više od toga - pravdala se ona, i dodala da joj puno znači Mensurova podrška i zaštita u „beloj kući“.

- On često kaže: „Ne dam na Milicu“. Tako ne dam ni ja na njega. Zamolila sam ga da se kloni konflikata i da ne ulazimo u rasprave s ljudima koji sumnjaju u naše emocije. Neka vreme dokaže da li se volimo ili glumimo, a smatram da će se sve videti kroz par meseci istakla je Milica Veselinovi­ć za crnim stolom.

Iako je Zadruga tek počela i još se nije zavrtela priča, kao ni honorari, koji bi trebalo da se slažu jedan na drugi, porno-glumac Sandi Kojić već је kažnjen. Veliki šef mu je zbog nepoštovan­ja kućnog reda i nedozvolje­nog ulaska u hotel u kome smeju da borave samo gazda i omiljeni ukućanin oduzeo nedeljni honorar, što se zvezdi filmova za odrasle nimalo nije dopalo. Sandi je za Alo! neposredno pred ulazak u imaginarij­um ispričao da je snimajući filmove za odrasle zarađivao i do 3.000 evra dnevno. Ne znamo koliki mu je honorar, ali krajnje je vreme da se nauči pravilima ponašanja u „beloj kući“jer se tamo ne snimaju filmovi za odrasle, pa ne znamo kako planira da nadoknadi izgubljeni novac.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia