Alo!

IZBO ŽENU NOŽEM, PA POZVAO BEBISITERK­U!

- N. GAVRILOV

Državljani­nu Srbije Nenadu L. (26), koji je uhapšen u Salcburgu zbog sumnje da je izbo svoju suprugu Dajanu L.(22), a zatim sakrio njeno telo u kauč i pozvao dadilju da pričuva decu, počelo je suđenje u Austriji. Rekao je da je to uradio zbog ljubomore jer je trebalo da se uda za drugog muškarca. Tragedija se dogodila u martu ove godine u Dajaninom stanu. Kako smo ranije saznali, Dajana je njega ostavila, međutim, došao je u njen stan, izbo je kuhinjskim nožem pa ostavio telo u kauču. Posle toga je pozvao dadilju da pričuva njihovu decu, a zatim se oko ponoći sam predao policiji.

- Rekao je da duboko žali zbog svega što je uradio. Uprkos zabrani kontakta, on je došao kod nje. Ona i njena familija su organizova­li venčanje s drugim muškarcem. Rekao je da je kad je došao kod nje u stan video poruku od tog drugog muškarca. Njena je porodica već počela organizaci­ju venčanja sa 600 zvanica sa njenim novim izabraniko­m - navode austrijski mediji, i dodaju da je tada došlo do sukoba između dvoje supružnika:

- Došlo je do svađe, a ona je pretila policijom. Muškarac ju je udario i pokrio joj usta. Tada ga je ugrizla za prst. Posle toga je razjareni muškarac dograbio nož od 10 centimetar­a i ubo je u leđa pet puta. Kada je pala na pod, ubo je u grudi još jednom. Ona ga je i ostavila jer ju je ranije tukao, gušio i pretio joj. Ona je predala zahtev za razvod mesecima pre tragedije - tvrde mediji. Prema pisanju medija, Nenadu L. preti doživotna robija zbog ubistva, jer je u tom trenutku bio potpuno uračunljiv.

Nenad je

Dajanu udario i pokrio joj usta. Tada ga je ugrizla za prst. Razjaren, dograbio je nož od 10 centimetar­a i izbo je

 ?? ?? Nenad i Dajana pre tragedije
Nenad i Dajana pre tragedije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia