Alo!

Podneo sam ostavku!

-

- Aleksandar Stanojević nije uspeo da zadrži suze pred „grobarima“! Trener fudbalera Partizana tokom tribine organizova­ne s navijačima veoma emotivno je odgovarao na pitanja, a u jednom trenutku je čak i zaplakao govoreći o godinama provedenim u crno-belom dresu i tome koliko mu znači podrška s tribina.

- Ne treba meni ovo da ja tu nešto pričam, ali vi niste svesni koliko nam svaki aplauz znači. Partizanov­u decu vraćam u klub jer strašno osećaju klub. Došao sam sa 13 godina u Partizan, ovde smo igrali i košarku - rekao je Stanojević pa zaplakao.

Trener crno-belih veruje da titula šampiona Srbije ove sezone može da se vrati u Humsku.

- Mi možemo da uzmemo titulu. I to mi je najveći izazov. Možemo da osvojimo i Evropu, ali ovo mi je jedina želja, najveća želja - poručio je Stanojević, i dodao:

- Priča se da ne volim strance. A ako sam nekog voleo, onda su to Kleo, Natho... Pričaju da smo rasisti ili ne znam šta, pa ja od stranaca samo crnce i dovodim. Sumi sam rekao pre šest meseci da je teško da se uklopi. Napravio je prvi, drugi, treći problem. Za Rikarda sečem vene jer dušu daje, za tri puta lošije uslove je došao ovde da igra, igra pod injekcijam­a, gine...

Na pitanje da li će i sledeće sezone sedeti na klupi Partizana, odgovorio je:

- Teško se ostaje dugo ovde. Teško, nisam siguran da li ću ostati. To je strahovita potrošnja, mislim da je teško da ću ostati sledeće godine. Videćemo... Svako bi želeo da doživi sudbinu Ljubiše Tumbaković­a, čoveka koji nas je naučio šta znači Partizan.

Aleksandar Stanojević je otkrio da je nakon poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije podneo ostavku koju u klubu nisu prihvatili.

- Imali smo 19 pobeda, stabilizov­ali se i potom izgubili finale Kupa. Podneo sam ostavku, to je bio moralni čin, jer Partizan mora da osvaja trofeje i ulazi u Evropu. Ljudi iz kluba su me vratili, nema potrebe da patetišem.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia