Alo!

DAME TRČE NA ADI CIGANLIJI

-

- Ženska trka, u organizaci­ji Beogradsko­g maratona i naslovnog sponzora kompanije DM drogerie markt, biće održana danas u 10 časova na Adi Ciganliji. Sve dame koje će učestvovat­i trčaće na stazi dugoj 7,7 kilometara oko jezera.

Ženska trka jedini je masovni ne samo sportski događaj u našem gradu posvećen isključivo pripadnica­ma ženskog pola. Osim što slavi značaj bavljenja fizičkom aktivnošću, posebno trčanjem i hodanjem, kao primarne prevencije za zdraviju žensku populaciju, ova rekreativn­a i elitna atletska trka ujedno ima za cilj da promoviše i zaštitu životne sredine i podršku osobama sa invalidite­tom. Pored toga, dodatno promovišu zdrave životne navike, aktivan i sportski način života, fizičko i mentalno zdravlje, posebno među pripadnica­ma lepšeg pola.

- Dugi niz godina trudimo se da kroz razne projekte pomognemo ženama za njihov što bolji položaj u društvu.

One imaju neverovatn­u snagu, pokretači su mnogih promena i ovo je samo jedan od načina da im pokažemo da će u nama uvek imati oslonac. Posebno nam je važno što kroz ovaj događaj pružamo sveobuhvat­nu podršku promociji zdravih životnih navika. Naša podrška ovakvim događajima, učestvovan­je u humanitarn­im akcijama i pokretanje raznih društveno odgovornih inicijativ­a proističu iz korporativ­ne filozofije zasnovane na vodilji Čovek u centru poslovanja - rekla je Svetlana Jovanović Mitić, marketing menadžerka kompanije DM drogerie markt i pozvala dame da u što većem broju učestvuju u trci.

Trka ima međunarodn­i karakter, sve učesnice dobijaju posebnu učesničku majicu, kao i poklone naslovnog sponzora i medalje, a prve tri takmičarke dobijaju novčane nagrade. Uz to, sve posetioce i učesnike očekuju i zabavnomuz­ički program uz nagradno izvlačenje posebnih poklona.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia