Alo!

Prvi put bez novih imena

Piksi ističe da ekipa mora maksimalno da shvati naredne utakmice. - Znamo kakvi nas mečevi čekaju, moramo da ih rešimo u svoju korist, respekt protivniku, ali još veći prema sebi. Moramo da verujemo da ćemo doći do željenih rezultata. Daćemo maksimum prot

-

PIŠE: MILOŠ TOPALOVIĆ

Selektor fudbalske reprezenta­cije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je spisak reprezenta­tivaca pred mečeve u kvalifikac­ijama za Mondijal 2022. protiv Luksemburg­a (9. oktobra) i Azerbejdža­na (12. oktobra), ali je fokus na duel s Portugalom koji se igra u narednom ciklusu.

GOLMANI: Dmitrović (Sevilja), Rajković (Rems), Svilar (Benfika) ODBRANA: Pavlović (Monako), Veljković (Verder), S. Mitrović (Hetafe), Spajić (Krasnodar), Nastasić i Milenković (Fjorentina) VEZNI RED: Gudelj (Sevilja), Lukić (Torino), Maksimović (Hetafe), Račić (Valensija), Grujić (Porto), S. Milinković Savić (Lacio), Lazović (Verona), Mladenović (Legija), Ristić (Moneplje), Radonjić (Benfika), Kostić (Ajntraht), Đuričić (Sasuolo), A. Živković (PAOK), Tadić (Ajaks). NAPAD: A. Mitrović (Fulam), Vlahović (Fjorentina), Jović (Real) rešimo, pa ćemo posle ići na tu utakmicu.

Odgovorio je i da li ga raduje forma golgetera Vlahovića i Mitrovića.

- To može samo njih da raduje. Mene raduje da su živi i zdravi. Da daju golove je normalna stvar, zato ih pozivam.

Novinare je interesova­lo i kakvi su mu utisci sa večitog derbija i zbog čega nema igrača iz Superlige.

- Derbi je bio odličan, po meni, najbolji u poslednjih 10 godina. Igralo se otvoreno i to je fudbal koji ja lično volim da gledam. Što se tiče igrača iz Superlige, oformljena je jedna grupa i to je ono u šta verujem, ali nisam rekao da su nekome vrata zatvorena. Ovo je grupa igrača u koju verujem i mislim da će izgurati ono što smo zacrtali.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia