Alo!

KLINCI SU BEBI DALI IME ANIKA

-

Jedan od najskladni­jih estradnih parova Mirka Vasiljević i Vujadin Savić dobili su četvrto dete, ćerkicu kojoj su dali ime Anika. Glumica je otkrila da su njihova deca odabrala to ime, a uz ponosne roditelje ni deda Dušan Savić nije krio sreću zbog dolaska nove prinove. - Hvala na čestitkama. Sve je u redu, beba i ja smo odlično. Deca su predložila da se zove Anika rekla je kratko glumica, sveža porodilja. Radosnim povodom oglasio se i Dušan Savić, Vujadinov otac, koji je priznao da se raznežio kada je saznao da je dobio unuku. - Emotivno sam primio vest, nisam zaplakao, ali mi je bila knedla u grlu. Ovo je najlepši osećaj, a daće bog da ih bude još više rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i dodao: - Poslao sam Mirki poruku: ljubav, navika, panika i dalje znate šta treba. Ne bojim se ja za Mirku, ona je sjajna majka i supruga.

Svi u porodici smo presrećni. Jedva čekamo da ih vidimo, ali ne zna se još kada će to da bude jer je prvenstvo u toku. Sva sreća da je tehnologij­a uznapredov­ala pa nam je lako da se gledamo preko interneta - poručio je deda Dule za medije.

Podsetimo, iako su 13 godina zajedno, par se još uvek nije venčao, a Vujadinov otac Dušan nedavno je otkrio razlog.

- Ne mogu da stignu da se venčaju jer on hoće da to bude samo 29. maja, tada je Zvezda postala prvak Evrope. Svoje prvo dvoje dece je krstio na taj dan. Hoće Vujadin da se ženi, nije problem, ali samo tog datuma. Još jedna prepreka je to što on želi veliku svadbu od 1.000 ljudi, a Mirka intimno venčanje u krugu najbližih - rekao je tada Dule.

Emotivno sam primio vest, nisam zaplakao, ali mi je bila knedla u grlu

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia