Alo!

Ostala bez dva stana

Naime, kako nam je ispričala Tanjina snaja Milijana Radovanovi­ć, pevačica je proteklih godina prošla kroz pakao zbog problemati­čnog bivšeg nevenčanog supruga, zbog kojeg je izgubila prijatelje, ali i podršku pojedinih članova porodice. - Tanja je imala ro

-

PIŠE: SONJA ANDRIĆ

Tanja Jovićević ne krije da je u Zadrugu 5 ušla zbog loše materijaln­e situacije, a kako Alo! ekskluzivn­o otkriva, nekadašnja pevačica kultne grupe „Oktobar 1864“poslednjih godina nije imala gde da živi, pa se selila od nemila do nedraga.

Radovanovi­ć, snaja poznate pevačice, i objašnjava da se Tanjin život dramatično promenio kada je upoznala bubnjara Gorana, s kojim je provela nekoliko decenija.

- Tanja je pevala u grupi „Oktobar 1864“i bila je veoma uspešna u tome, sve dok nije upoznala bubnjara Gorana, koji joj je upropastio život. Niko nije bio za tu vezu, ni njeni roditelji ni njeni prijatelji, ali niko nije mogao da je odvoji od njega. Nikada se nisu venčali, ali su dugo živeli zajedno i Tanja je sve izgubila zbog tog čoveka - kaže Milijana, i dodaje da su problemi u pevačicino­j porodici počeli čim je Tanja krenula da živi s nevenčanim suprugom.

- Goran se drogirao, ali je i prodavao drogu, zbog toga je bio i u zatvoru. Ona nije ostala imuna na taj život, a Tanjin tata

Tanjina snaja kaže da je pevačica zbog loših odluka izgubila stanove koje je nasledila od roditelja.

- Njen tata je imao ogroman stan na Bežanijsko­j kosi, koji je prepisao pola na svoju sestričinu, a pola na Tanju jer se plašio da će joj Goran prodati stan. Na kraju je prodala taj stan, novac je uložila u pesme, ali i za to su je prevarili. Nasledila je stan i od majke, ali je i njega prodala, a pred ulazak u Zadrugu nije imala gde da živi. Pomogao joj je Željko Mitrović i dao joj je krov nad glavom. nije mogao da gleda svoju ćerku kako propada uz njega. Hteo je da je spase, da je otrgne od tog života, ali kada je Tanja u Zadruzi ispričala da je svašta doživela od svog oca, sigurno nije mislila na to da ju je maltretira­o. On se na sve načine trudio da je odvrati od života s Goranom i da je vrati na pravi put - kaže Milijana, i dodaje da Tanjin tata nije gubio nadu da će ćerku spasti od teškoća koje su je zadesile.

- Nije dočekao da joj pomogne, a nakon njegove smrti, majka je pokušavala da joj pomogne, ali bezuspešno. Kada je i ona umrla, prijatelji i članovi porodice su nastavili da vode brigu o njoj - kaže Milijana, i dodaje:

- Mene je zvala pred ulazak, bukvalno nije imala novac za hleb, ja sam joj pomogla. Cela porodica je voli i želi da joj pomogne i svi se nadamo da će novac koji bude zaradila od ove Zadruge uložiti u stan. Pomoći ću joj da kupi sebi garsonjeru, makar da ima gde da živi i da ne zavisi od drugih - rekla je Milijana.

Poroci joj upropastil­i život: Tanja Jovićević

 ?? ?? Zvala me je pred ulazak, bukvalno nije imala novac za hleb, a cela porodica je voli i želi da joj pomogne
Zvala me je pred ulazak, bukvalno nije imala novac za hleb, a cela porodica je voli i želi da joj pomogne

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia