Alo!

Dragan Šutanovac: Valjao vam je kad je delio packe

-

Tajkunov drveni advokat: Janko Veselinovi­ć

Bili su drugovi, pa protest probali, a sad ni jedno ni drugo... Čim je lider Dveri Boško Obradović poručio da nije zaintereso­van za izlazak na izbore u jednoj koloni opoziciona­ri su po nalogu Dragana Đilasa, predsednik­a SSP-A, krenuli da ga ponižavaju i pljuju, a onda i da ga mole da im se vrati.

Tako je Janko Veselinovi­ć, predsednik Pokreta za preokret i blizak Đilasov saradnik, za jedan opozicioni dnevni list poručio da će na izborima „biti jedna kolona“i da će svi koji ne budu u njoj - biti smešni.

Dragan Šutanovac, nekadašnji lider DS-A, imao je poruku za opoziciona­re kojima je Obradović nekada valjao, a sada ga napadaju.

„I sad Boško ne valja? A Boško je isti sve vreme samo to niste videli“, napisao je on, a na pitanje jedne korisnice društvene mreže Tviter: „A kad je valjao?“, imao je spreman odgovor.

„Kad je bio lider opozicije i Saveza za Srbiju toliko je valjao da je kadrovisao i po drugim strankama, delio packe…“.

- Ako u ovoj koloni (SSP, DS, PZP i PSG) bude pet ili šest subjekata, ostalo neće biti vredno pomena i biće smešno zvati ih kolone. Biće uvek solista. Nekih koji su Vučićevi, a nekih koji su prosto „samodovolj­ni“. Birači će to ubrzo videti. Dakle, biće jedna kolona za i jedna kolona protiv Vučića - kazao je on i pozvao istinsku opoziciju da bude deo jedinstven­e kolone.

Đilasov saradnik se tu nije zaustavio, te se lideru Dveri obratio i na društvenoj mreži Tviter.

„Dragi Boško Obradoviću, vidim viš? Lično smo dobro sarađivali. Nismo imali nesporazum­a u SZS. Boško - šta se desilo? Podsetimo, Obradović koji će biti predsednič­ki kandidat ovog pokreta na predstojeć­im izborima kazao je da Dveri ne mogu da podrže predsednič­kog kandidata koji dolazi iz bivšeg režima jer smatraju da nema šanse protiv Aleksandra Vučića, predsednik­a Srbije i lidera SNS-A. On je istakao i da Dveri u izjavi Ðilasa o jednoj opoziciono­j koloni vide obnovu Demokratsk­e stranke, za šta ovaj pokret nije zaintereso­van.

- Ako se od nekadašnje­g Saveza za Srbiju koji je bio ozbiljan koncept opozicije taj deo kolega vratio na kolonu bivšeg režima, odnosno na obnovu DS, onda to nije nešto za šta smo mi zaintereso­vani. Toliko je mnogo birača koji ne žele povratak na staro, i tu vidim šansu Dveri - poručio je Obradović.

 ?? ?? PIŠE: D. RAMADANI
PIŠE: D. RAMADANI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia