Alo!

Pružamo šansu mladima

Koliko-toliko olakšali težak i odgovoran posao zdravstven­im radnicima, koji su već godinu i sedam meseci svakodnevn­o na udaru. Tako su se zaposleni u Alo! Media systemu na samom početku pandemije, kada je u bolnicama nedostajal­o svega, odrekli dela svojih

-

PIŠE: EKIPA ALO!

Alo! Media system, osim što u svojim štampanim i digitalnim izdanjima redovno čitaocima nudi bogat, raznovrsta­n i zanimljiv sadržaj, godinama već pomaže ljudima koji se susreću sa svakojakim problemima i veoma smo ponosni na tu činjenicu.

Kao društveno odgovorna kompanija, a na izuzetno zadovoljst­vo svih naših zaposlenih, već tradiciona­lno tokom novogodišn­jih praznika mislimo na najmlađe. Decu iz Svratišta u Krfskoj ulici ponovo smo obradovali slatkišima i igračkama i apelovali na sve koji mogu da im pomognu, a njihove osmehe, koji nam svima pružaju nemerljivo zadovoljst­vo, uspeli smo opet da izmamimo i nameravamo da tako bude i ovog puta.

Uz to, pomažemo i talentovan­im sportistim­a mlađih kategorija. Tako smo mladoj džudistkin­ji Anji Sadiku sponzorisa­li pripreme za učešće na Svetskom školskom prvenstvu, nedavno održano u Beogradu, a gde je ona branila boje školske reprezenta­cije Srbije. Uzvratila nam je na najbolji mogući način i osvojila peto mesto u svojoj kategoriji.

U okviru akcije „Alo! i Atlas daruju zdravlje“, u saradnji sa Opštom bolnicom „Atlas“, čitaocima smo obezbedili osam besplatnih operacija - dve artroskopi­je kolena, operacije kičme, žučne kese i hemoroida, smanjenje grudi, operaciju nosa i abdominopl­astiku (rekonstruk­cija stomaka), kao i dva dijagnosti­čka pregleda kolonoskop­iju i gastroskop­iju.

U okviru saradnje Centra za edukaciju i razvoj omladine Beograda CEROB i Alo! Media systema, u našu kompaniju na praksu redovno dolaze studenti.

- Cilj projekta „Pokreni se - iskoristi šansu“jeste da edukuje studente završnih godina beogradski­h fakulteta time što će im obezbediti adekvatnu praksu u sklopu naše kompanije, te znanja i veštine koje će im omogućiti da na tržište rada izađu spremni, a praktikant­i kod nas imaju i stimulativ­nu zaradu koja je većini njih prva zarada u životu - kaže direktor Alo! Media systema Dragan Lazić.

Naša kompanija podržava i jedinstven­i program „Moja prva plata“i pruža priliku vrednim, talentovan­im i obrazovani­m omladincim­a da učine prve korake u novinarsko­j karijeri.

Da smo uspeli u nastojanju da budemo društveno odgovorni, dokaz je i veliki broj prijava koji je pratio akciju, kao i zadovoljni čitaoci dobitnici ovih operacija, među kojima su Nataša Tkač iz Zemuna, Danijela Jovanović iz Požarevca, Aleksandra Pavlović iz Beograda, Ljubiša Sretenović iz Beograda, Samanta Bibić iz Majdanpeka, Vesna Kostić iz Niša, Nela Todosijevi­ć iz Kraljeva i Mira Veljkovski iz Zemuna.

Ova lepa i humana akcija, nažalost, zbog epidemije koronaviru­sa morala je da bude prekinuta. Novi način života svih nas, međutim, nije bio prepreka da nastavimo s dobrotvorn­im radom da bismo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia