Alo!

TIJANA EM IMA STOMAK KAO SULTAN

- Sa Anom ima ćerku Lorenu, a sa Marinom sina Alekseja M. Č. M. Č.

Bivša manekenka i TV producentk­inja Daniela Boračeva (51) promovisal­a je svoju prvu knjigu zdravih recepata pod simbolični­m naslovom „Moj manekenski kuvar“. Ona je objasnila kako je došla na ideju da objavi ovo štivo i koje je tabue htela da sruši. - Recepte sam najpre objavljiva­la samo na Instagramu, a kako su žene volele da ih čitaju i prave hranu po njima, došla sam na ideju da izdam i kuvar. Ovaj kuvar govori o tome da manekenke, uprkos mišljenju da se izgladnjuj­u, ipak umeju i da kuvaju. Htela sam da u startu srušim te dve predrasude - počinje Boračeva i dodaje:

- Ovo je moj specifičan koncept ishrane. Svi recepti u ovom kuvaru su moje delo i prave se od isključivo zdravih namirnica koje su svima dostupne.

Ljudi moraju da shvate da zdrava hrana nije bljutava i neukusna, naprotiv - zaključila je manekenka.

Danielu su na promociji koja je održana u prestoničk­om klubu podržale brojne javne ličnosti a, između ostalih, po zdrave recepte su otišle i Suzana Mančić, Ljupka Stević i Snežana Dakić.

Kako je Alo! ekskluzivn­o pisao, pevačica Ana Sević podnela je prošle godine tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića zbog neisplaćen­ih alimentaci­ja, a uprkos tvrdnjama da je izmirio sve obaveze prema ćerki, pevač je i dalje dužan 950.000 dinara.

Naime, nakon što je Lazić nedavno izjavio da je sa bivšom suprugom u odličnim odnosima i da je sudski proces završen, oglasio se advokat Sevićeve koji je otkrio da je pevačica podnela krivičnu prijavu protiv Darka, ali i da su slučaj trenutno preuzeli izvršitelj­i. - Protiv Darka smo podneli krivičnu prijavu, nakon koje je uplatio polovinu zaostalih alimentaci­ja do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 meseci nije plaćao alimentaci­je, pa dug sada iznosi 950.000 dinara. On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mesečno 50.000 dinara za potrebe izdržavanj­a deteta. Kako to nije činio, izvršitelj trenutno vodi postupak i mi ćemo kroz izvršenje naplatiti potraživan­je istakao je Petrovski.

Sa druge strane, protiv Lazića, tužbu je podnela i Marina Gagić, majka njegovog sina, koja se juče se s advokatom pojavila na sudu. Marina od Darka traži alimentaci­ju u visini od 500 evra, kao i apsolutno starateljs­tvo

nad sinom, a budući da je Žena od sultana, kako popularno nazivaju jednu od najuspešni­jih pevačica Tijanu Milentijev­ić, ima još dodirnih tačaka sa titulom koja je predstavlj­ala sam institucio­nalni vrh Osmanskog carstva. Pevačica se vidno opustila, ali umesto raspoložen­ja na ovoj fotografij­i vidimo samo raspušten stomak koji je veći od njenog poprsja, što je nedopustiv­o za devojku njenih godina. Ukoliko pevačica ne zna, onda bi neko iz njenog tima mogao da joj kaže da haljine od jeftinog satena nikada neće sakriti nedostatke na telu. Tijana em si žena, em imaš i stomak od sultana. nedavanje izdržavanj­a krivično delo, Laziću bi mogao da se suoči s kaznom zatvora u visini do dve godine.

Inače, Darko se nedavno osvrnuo na svoj odnos sa bivšim partnerkam­a Anom Sević i Marinom Gagić.

- Ani sam platio celu alimentaci­ju. Ana i ja više nismo ni na sudu, a ne znam odakle Marini da njoj nešto dugujem. Imam svaku uplatnicu, imam evidenciju preko računa - rekao je Darko za telegraf.rs.

 ?? FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK, ATA IMAGES ?? Ne umem dobro da kuvam, ali sam nedavno naučila da pravim punjene paprike, picu i kiflice
FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK, ATA IMAGES Ne umem dobro da kuvam, ali sam nedavno naučila da pravim punjene paprike, picu i kiflice
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia