Alo!

NEMA TE VIŠE, ALIJA!

Na društvenim mrežama pojavili su se komentari da to što se piše o vezama gradonačel­nika Banjaluke s brojnim lepoticama samo je dimna zavesa da bi se sakrila istina da on ljubi momke njihove navodne romanse. Kako navodi izvor za medije, Tanjina i Draškova

- Sada već bivša devojka Kristina Beronja

Posle sastanka članova Predsedniš­tva Bosne i Hercegovin­e sa austrijski­m šefom diplomatij­e Mihaelom Linhartom, Dodik je novinarima u Sarajevu rekao da je imao u planu da pozove prijatelja harmonikaš­a da „relaksira atmosferu” ovog susreta. Ali, kazao je, prijatelj nije bio u mogućnosti da dođe u Predsedniš­tvo, pa je žurku najavio za ponedeljak. Na pitanje šta će pevati, Dodik je odgovorio: „Nema te više, Alija“, preneo je sarajevski portal klix.ba. Upitan za sastanak s Bakirom Izetbegovi­ćem, Dodik je rekao da ga još uvek niko nije pozvao, ali da će se, ako dobije poziv, odazvati. Bakir Izetbegovi­ć je ranije odbio Dodikov poziv na razgovor bez prisustva međunarodn­e zajednice, ali je juče promenio mišljenje i rekao da je spreman da sa Dodikom razgovara jedan na jedan.

PIŠE: EKIPA ALO!

Draška Stanivukov­ića za nešto manje od godinu dana, koliko je na čelu Banjaluke, povezivali su sa nekoliko lepotica, ali se na društvenim mrežama sve više komentariš­e da je sve to s ciljem da se sakrije činjenica da je on - gej.

Diljem regiona mnoge devojke uzdisale su zbog slika njegovog golišavog torza snimljenih letos na plažama, ni ne sluteći da njega možda žene ni ne interesuju!

Poslednja vest da je Stanivukov­ić bio u isto vreme u vezi s pevačicom Tanjom Savić i s devojkom Kristinom Beronjom ovih dana puni medije u regionu. Prema tim napisima, kada je Kristina saznala za njegovu prevaru, obrisala ga je s liste prijatelja na Instagramu.

Inače, sve je počelo nakon izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi s izvesnim mladim političare­m iz BIH, a nije reč o Miloradu Dodiku.

- Sve se to navodno desilo na Jahorini, dok je on bio u vezi s drugom ženom, i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i dodala:

- Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog. Sjahao Kurta da uzjaše Murta - rekla je Jovana smejući se. Ova informacij­a potkreplje­na je i snimkom koji se pojavio na Jutjubu, na kojem se gradonačel­nik Banjaluke provodi na jednom novosadsko­m splavu uz pevačicu Tanju Savić, kojoj se u jednom trenutku i pridružio na bini. Pevačica je zamolila publiku da pozdravi mladog političara, a zatim od njega tražila obećanje da će statirati u njenom sledećem spotu.

- Hoćeš li mi biti u spotu, Draško? - upitala je Tanja Stanivukov­ića.

Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je detalje

Novoizabra­ni gradonačel­nik Banjaluke

Draško Stanivukov­ić u novembru 2020. godine rekao je za TV Fejs da svako ima pravo na sve vrste opredeljen­ja, ali dok je on na čelu tog grada gej parada neće biti organizova­na, jer misli da je za BIH dovoljna jedna, ona u Sarajevu. Na društvenim mrežama tvrde da je

Banjaluku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranim­a. Inače, Stanivukov­ić se ovog leta pojavio s novom devojkom Kristinom na Banjaluka festu, pa se i zbog toga sumnja da se njegova veza s Tanjom prekinula. Letos su neki mediji objavili da je Draško na festival došao i to „dokaz da je prikriveni gej”!

On je tada rekao da kao gradonačel­nik Banjaluke smatra da su to vrednosti koje ne treba da se promovišu na trgovima. On je rekao da je Srbin i pravoslava­c i da gej parada nije u duhu naroda kojem pripada, preneo je CDM. Na pitanje da li je

Sa pevačicom Tanjom Savić grlio se na splavu u duhu Bošnjaka i muslimana u Sarajevu, Stanivukov­ić je rekao da svako ima pravo da odluči i donese odluku.

- To neće biti za vreme mog mandata u Banjaluci - a na konstataci­ju da će biti ako mu narede, on je rekao - hajde da vidimo ko će organizova­ti u Banjaluci.

 ?? ?? Kija Kockar mu je samo prijatelji­ca...
Kija Kockar mu je samo prijatelji­ca...
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia