Alo!

Ista sam kao Toma Zdravković!

-

Voditeljka Jovana Jeremić gde god se pojavi napravi spektakl. Svakodnevn­o je glavna tema u medijima, a s vremena na vreme voli da bocne i srpsku estradu. Pre dva dana razotkrila je aferu koju je pevačica Tanja Savić imala sa gradonačel­nikom

Banjaluke Draškom Stanivukov­ićem, a kako je za Alo! otkrila, tu informacij­u je dobila iz pouzdanih izvora. - Sasvim slučajno sam došla do informacij­e o Tanjinoj tajnoj aferi sa političare­m. Čula sam se telefonom sa jednim njegovim kolegom i dogovarala gostovanje, a on mi tada kaže: „Hej, znaš šta imam da ti kažem...“, i onda mi ispriča sve. Celu priču znam detaljno! - rekla je Jovana.

S obzirom na to da voditeljka retko izlazi u provod, a da smo je na jednom takvom mestu upravo zatekli, ona nam je otkrila šta se promenilo u njenom životu. I da li lomi čaše u kafani.

- Ne lomim čaše u kafani i nikad se nisam napila! Ja potičem iz kafane, tako da imam kulturu ponašanja u kafani! Završila sam pravni, kafanski i ulični fakultet. Zato sam nenadjebiv­a! – rekla je ona i dodala: - Nisam ranije izlazila zbog posla, obaveza, deteta... ali sada sam prešla na jedan potpuno drugi status i posvetiću se izlascima. Ćerka mi je sada odlično, ide kod logopeda, napredoval­a je dosta. Vodim računa o njoj i pazim je, ali imam veliku pomoć i podršku moje majke - rekla je Jeremićeva.

Na pitanje novinara da li bi volela da se o njenom životu jednog dana snimi film, Jeremićeva se pozvala na ostvarenje o Tomi Zdravković­u.

- Ima dosta sličnosti između mene i Tome Zdravković­a, zašto se ne bi snimio film o meni? Samo što se ja nikad nisam napila u kafani kao on, ali oboje imamo tu boemsku dušu.

Završila sam pravni, kafanski i ulični fakultet

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia