Alo!

MILJANA I MILICA PLAKALE U EMISIJI

Vest o preranoj smrti legendarno­g glumca potresla je njegovu porodicu, prijatelje, ali i kolege koji su smogli snage da se kroz suze oproste od njega i da mu upute poslednji pozdrav. Njegovi najbliži saradnici, ali i oni koji su se Živiću divili kao glumc

- Ivan Tomić

Miljana Gavrilović

PIŠE: SONJA ANDRIĆ

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini u KBC „Dr Dragiša Mišović“nakon borbe s koronaviru­som koja je trajala duže od dve nedelje.

Vest o smrti Marka Živića pogodila je njegove kolege koje su se potresnim rečima oprostile od njega.

Glumica Miljana Gavrilović, koja je igrala u seriji „Folk“zajedno sa Markom, priznaje da joj je mnogo pomogao na samom početku karijere.

- Nisam mogla da prihvatim činjenicu da se to desilo. Bio je najpozitiv­niji čovek koga sam srela. Umeo je da ulepša svačiji život. Teško mi je da govorim u prošlom vremenu o njemu - rekla je Miljana u jutarnjem programu na TV Prva. Ivan Tomić nije mogao da sakrije suze, a prisetio se i saradnje s njim i otkrio koliki je profesiona­lac bio. - Kroz predstavu „Ne igraj na Engleze“rastao je naš odnos. Marko je bio veliki profesiona­lac, čovek koji se davao svojim ulogama. Davao se do daske i preko toga, nije se štedeo. Kada je on za stolom, nikad nije bilo dosadno. Donosio je dobru energiju, ljude po bolnici je podizao i zabavljao rekao je Ivan sa suzama u očima dok se prisećao svog kolege, i dodao da predstava u kojoj su zajedno igrali više neće postojati. Milica Milša je kroz suze rekla da ne može da se pomiri s gubitkom Marka Živića i da ne veruje da ga više nema.

- Ja još uvek ne verujem da pričamo o Marku u prošlom vremenu, nisam spremna da mu kažem zbogom. Verovala sam da će biti dobro. Bolesti su veliko zlo. Marko je mlađi od mene, nisam spremna za odlazak kolega koji su mlađi od mene - rekla je ona.

Milica Milša

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia