Alo!

TINEJDŽERA ZATVORIO U ŠPAJZ!

Darko Kostić (42) preko interneta dogovorio druženje sa Šaćirijem H. (19) u njegovom stanu. Nakon što su uzeli narkotike, podivljao i žrtvi pretio ubistvom

- PIŠE: ENIS SADIKU Kreator juče sa lisicama na rukama odveden u pritvor Policija upala u Kostićev stan

Kreator Darko Kostić (42) ponovo se našao iza rešetaka! Ovog puta on se tereti da je Šaćirija H. (19), sa nadimkom Emis Emil, s kojim je proveo veče zatvorio u špajz i pretio da će ga ubiti!

Incident se dogodio u noći između utorka i srede. Kreator je Šaćirija posle svađe zaključao, ali nije računao da ovaj kod sebe ima mobilni telefon! Mladić je poslao poruku prijatelju Novici N., koji je odmah obavestio policiju. Policija je ubrzo upala u Kostićev stan u Dobračinoj ulici u Beogradu i oslobodila mladića, a kreatoru stavila lisice na ruke.

Kako saznajemo, Šaćiri je policajcim­a ispričao da su se on i Kostić zabavljali, da su konzumiral­i narkotike i da je kreator nakon toga podivljao. - Njih dvojica su se upoznali preko aplikacije za LGBT „Grindr“. Dogovorili su susret, u početku je sve bilo u redu, dok Kostić u jednom momentu nije izgubio kontrolu. Fizički je nasrnuo na svog ljubavnika, stavio mu je na glavu majicu, vezao mu ruke i ubacio u špajz! Pretio mu je da će ga ubiti, zbog čega se Šaćiri prestravio. Srećom, uspeo je da izvuče mobilni koji mu je bio u džepu i pozove pomoć kaže izvor Alo! blizak istrazi.

Kostiću je nakon hapšenja određeno policijsko zadržavanj­e, a danas bi na saslušanju u tužilaštvu trebalo da iznese svoju odbranu. Mladić koji tvrdi da je žrtva prevezen je na VMA.

- Nad njim su obavljeni pregledi, a na toksikolog­iji mu je izvađena krv da bi se utvrdilo koje narkotike je koristio. Šta se tačno između njih dogodilo i šta je pošlo po zlu tokom susreta, biće utvrđeno istragom - dodaje naš sagovornik.

Kostićeve komšije kažu da su se iz njegovog stana stalno čuli muzika i neartikuli­sani glasovi.

Kostić je zaboravio da Šaćiriju uzme mobilni, pa je on iz špajza poslao poruku prijatelju, koji je pozvao policiju

- Svi smo znali ko nam je komšija i pretpostav­ljali šta se dešava. Često je pravio nekakve žurke tokom kojih bi se čula vika i lupnjava. I sada je bilo slično kao i ranije, s tim što su „zabavu“sad prekinuli policajci. Dozivali su ga da otvori vrata, a on nije reagovao, pa su upali unutra - rekli su stanari zgrade.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK ??
FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia