Alo!

ZBOG SISE SAM NAPUSTILA RIJALITI!

Nisam se složila da me seku, zato što sam znala da to može da se uradi bez nepotrebni­h intervenci­ja...

- PIŠE: NEDELJKO KIŠ Grudi balkanske

Kontroverz­na manekenka Jovana Švonja, supruga srpskog fudbalera Filipa Đorđevića, napustila je italijansk­i rijaliti „Ostrvo poznatih“zbog problema s grudima.

Kako je dan nakon izlaska iz šou-programa otkrila, ona je odbila operaciju koju su joj predlagali jer je znala da to može da se završi uz manju, neinvazivn­u intervenci­ju.

„Imala sam mali komad konca od operacije dojke koju sam uradila pre nekoliko godina. Otišla sam kod doktora, jer sam želela da izađem. Ono što nisam očekivala je odgovor lokalnog hirurga koji je rekao da mora da mi preseče najmanje dva šava i da najmanje pet dana moram da se odmaram, pijem antibiotik­e i tako dalje. Nisam se složila zato što sam znala da to može da se uradi bez nepotrebno­g sečenja, pa sam rekla da želim da ostanem takva kakva jesam bez operacije. Oni nisu želeli nikakav rizik i rekli su da imam dve opcije: da se operišem i ostanem, ili da napustim igru. Izabrala sam drugu opciju“, otkrila je manekenka, pa dodala:

„Čim sam stigla u Milano odmah sam pozvala svog hirurga koji je za manje od 10 sekundi, bez sečenja, izvadio konac. Bila sam spremna da se vratim u emisiju, ali to nije bilo moguće. Dakle, zato sam otišla. Nikad ne odustajem, moja ličnost mi to ne bi dozvolila. Ja sam ona koja uvek ide dalje. Otišla sam da pobedim, a ne da se vratim, ali neke stvari su bile jače i od mene. U svakom slučaju, ovo je bilo jedno od najtežih i najlepših iskustava koje sam imala i drago mi je da sam imala priliku da makar probam. Takođe, tužna sam što napuštam igru tako rano. Vratila bih se odmah ako je moguće“, napisala je Jovana u opisu fotografij­e na svom Instagram profilu.

 ?? ?? Manekenka je učestvoval­a u rijalitiju Ostrvo poznatih i bila je jedan od favorita za pobedu
Manekenka je učestvoval­a u rijalitiju Ostrvo poznatih i bila je jedan od favorita za pobedu
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia