Alo!

ZA ROĐENDAN KOKOŠINJAC I

- PIŠE: NINA DENDA

Seka Aleksić krajem ove nedelje proslaviće svoj 41. rođendan, a sada je za Alo! progovoril­a o žurki koju će organizova­ti, ali i nesvakidaš­njim rođendansk­im željama. Pevačica je otkrila da će umesto skupocene garderobe, nakita i stvari o kojima većina žena mašta, njen ovogodišnj­i poklon biti dugo željeni kokošinjac, kao i mnoštvo kokošaka koje će uskoro krasiti njeno dvorište.

Aleksićeva je za naš list takođe otkrila pojedinost­i albuma koji će objaviti nakon petogodišn­je pauze, a koji će ubrzo ugledati svetlost dana.

- Obožavam svoj rođendan, pridajem tome veliki značaj i već imam napisanu listu želja. S obzirom na to da ove godine moj rođendan pada uoči Vaskrsa, žurku za najmilije ću organizova­ti kad prođu praznici. Napraviću malu proslavu, za dvadesetak prijatelja i porodicu - rekla je Seka, pa progovoril­a o specifično­m i vrlo originalno­m poklonu koji će dobiti.

- Poželela sam da kao rođendansk­i poklon dobijem kokoške i kokošinjac. Pre nekoliko dana naišli smo na čoveka koji izrađuje kokošinjce i jedva čekam da sve bude završeno. Volim selo i životinje, i zaista uživam u toj vrsti poslova. Rekla sam da nikome neću dati da im priđe, o kokama ću sama voditi računa, ja ću ih hraniti i čistiti za njima - istakla je Aleksićeva, i priznala da još uvek nije uspela da suzbije svoju pasiju prema šopingu.

- Iskreno, ja sam manijak za onlajn kupovinu. Retko obilazim prodavnice jer me jako mrzi da probam stvari. Uglavnom kupim sve napamet i onda moram da menjam garderobu, jer sebe doživljava­m dva broja manju - kroz smeh je rekla pevačica.

Pored organizova­nja rođendana, Seka ne krije da vredno radi na završetku novog albuma i snimanju spotova.

- Privodim kraju album, sve pesme su snimljene, radim na spotovima. Imam dosta elana i spremna sam za nove poslovne pobede. Album će biti šarolik, snimila sam jedan pravi narodnjak, a tri pesme mi je napisala pokojna Marina Tucaković. To su posebne i drugačije numere. Ne odstupam od svog stila i ostajem dosledna sebi. Neke pesme koje će se naći na novom albumu napisane su za mene pre 10 godina, ali ih nikada nisam snimila jer sam verovala da nije pravi trenutak - zaključila je pevačica.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia