Alo!

ĐOKOVIĆEVA­SNAJKA AKREDITOVA­LA PSA!

Bivša voditeljka na turnir je došla sa pudlicom koja je imala sopstvenu propusnicu, a da stvar bude bizarnija, cena za tu kartu kreće se i do 85.000 dinara

- PIŠE: NINA DENDA Zajedno su duže od godinu dana: Đorđe i Saška

Taman kada pomislimo da smo sve videli i da nas niko od javnih i polujavnih ličnosti ne može više iznenaditi, neko nas razuveri i dokaže da uvek može gore.

Poslednja koja je svojim skandalozn­im ponašanjem izazvala reakciju javnosti jeste Saška Veselinov, koja je skrenula pažnju na sebe nakon što je Alo! ekskluzivn­o objavio da je u vezi sa bratom najboljeg tenisera sveta, Đorđem Đokovićem. Da joj je slava udarila u glavu i da se prerano vinula u zvezde, potvrdila je poslednjim, krajnje bizarnim potezom.

Naime, bivša voditeljka pojavila se na ovogodišnj­em turniru Serbia Open, čiji je direktor upravo njen izabranik, a Noletova snajka zgrozila je tom prilikom javnost kada je pokazala da je za ovaj događaj akreditova­la psa. Saška je na In- stagramu, na kojem je prati 31.000 ljudi, demonstrir­ala „moć“i objavila fotografij­u pudle čije je ime Zara, a koja je dobila sopstvenu akreditaci­ju i obezbeđeno mesto u predsednič­koj loži popusaška larnog teniskog turnira. Kućni ljubimac imao je jasno propisana mesta na kojima sme da se kreće sa svojom propusnico­m, a da stvar bude bizarnija, cena karte za pomenutu ložu kreće se od 48.000 do 85.000 dinara. Iako verovatno nije platila kartu za turnir čiji je direktor njen izabranik, Saška je ovim potezom zgrozila javnost, a izvor blizak nekadašnjo­j voditeljki potvrdio je da se ona znatno promenila otkako je u emotivnoj vezi sa najmlađim Đokovićem.

- Otkako se saznalo da je u vezi sa Đoletom, je druga osoba. Promenila je stil oblačenja, ponašanje, ali i u velikoj meri i društvo koje je okružuje. Ponaša se kao zvezda i mnoge ljude je odbacila - rekao nam je izvor, i dodao:

- Najpre je promenila televiziju na kojoj je radila i odlučila da bude sportski novinar, ali da bi mogla da putuje i uživa u luksuznom životu, ona je napustila i taj posao i rešila da postane modni kreator. Ovo što je uradila sa psom i akreditaci­jom je samo pokazatelj koliko se devojka izgubila nakon malo slave što je dobila - zaključio je sagovornik.

 ?? FOTO: INSTAGRAM FOTO: ALEKSANDAR NALBANTJAN ?? Saška se na Instagramu pohvalila psećom akreditaci­jom
FOTO: INSTAGRAM FOTO: ALEKSANDAR NALBANTJAN Saška se na Instagramu pohvalila psećom akreditaci­jom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia