Alo!

TRAŽE SANKCIJE, PA LAŽU DA IH JE VUČIĆ OBEĆAO!

- Grbović PIŠE: A. ILIĆ Ponoš Veselinovi­ć Stefanović

Dupli skandal! Opoziciona­ri traže od Aleksandra Vučića da što pre uvede sankcije Rusiji, a onda preko medija koji su uz njih šire laži da se predsednik Srbije navodno obavezao da će to učiniti. Dokazuju tako, očigledno, da ni sami ne znaju šta hoće.

Podsetimo, Alo! je juče objavio tekst u kom smo nabrojali mnogobrojn­e javno izrečene zahteve opoziciona­ra (Marinika, Čanak, Olenik, Veselinovi­ć...) da se Beograd što pre priključi kaznenim merama EU. U međuvremen­u, oglasili su se i Borko Stefanović („mi smo za uvođenje sankcija“) i Pavle Grbović („sankcije Putinu i njegovim saradnicim­a - apsolutno da! Treba da se uskladimo s EU“).

I to je svakako u redu, svako ima pravo na stav, i taj stav je legitiman. Pokvareno je, međutim, napadati nekog drugog da je navodno obećao da će nešto učiniti, i to baš ono nešto za šta se, u stvari, ti zalažeš. Tako je juče jedan Šolakov portal kao udarnu informacij­u objavio da će Vučić uvesti sankcije Rusiji u roku od 60 dana. Šef države je to, navodno, obećao američkim senatorima (Kris Marfi, Džin Šahin i Tom Tilis), koji su nedavno boravili u Beogradu.

U tekstu prepunom laži pozivaju se na objavu senatora Marfija po povratku iz Beograda, u kojoj on samo otkriva detalje iz razgovora nakon zvaničnog sastanka, kada mu Vučić predlaže da ga pozove za dva meseca da vidi šta je sve urađeno u tom periodu. Sankcije se nigde ne pominju, međutim, to nije zasmetalo šolakovcim­a da za svoj račun i za račun opozicije plasiraju izmišljoti­nu kojom, valjda, misle da će naškoditi Vučiću.

 ?? ?? Opoziciona­ri opet dokazali da ni sami ne znaju šta hoće
Pokrenula hajku protiv Moskve: Marinika Tepić
Opoziciona­ri opet dokazali da ni sami ne znaju šta hoće Pokrenula hajku protiv Moskve: Marinika Tepić
 ?? ?? Šolakov portal kao udarnu informacij­u objavio izmišljoti­nu da će predsednik uvesti sankcije Rusiji u roku od 60 dana
Šolakov portal kao udarnu informacij­u objavio izmišljoti­nu da će predsednik uvesti sankcije Rusiji u roku od 60 dana
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia