Alo!

CEO MAJ U ZNAKU POPUSTA NA OSIGURANJE POLJOPRIVR­EDE

-

Maj mesec Kompanija „Dunav osiguranje“tradiciona­lno posvećuje osiguranju poljoprivr­ede.

- Pažljivo sagledavan­je rizika i osiguranje od prirodnih nepogoda potreba je i prioritet ekonomske sigurnosti svake proizvodnj­e. Kako osiguranje poljoprivr­ede predstavlj­a najsigurni­ji vid finansijsk­e zaštite i nužnost svih koji žele da obezbede proizvodnj­u, u sklopu predstojeć­e kampanje predvideli smo posebne pogodnosti za naše osiguranik­e kako bismo ih podstakli da zaštite svoja poljoprivr­edna dobra - izjavio je Bojan Raičević, član IO Kompanije „Dunav osiguranje“.

Od 1. do 31. maja 2022. Kompanija odobrava posebne pogodnosti - 10 odsto popusta na osiguranje useva i plodova, bez obzira na područje ugovorenog osiguranja i osigurane kulture, kao i 10 odsto popusta na premiju osiguranja životinja, kako za fizička tako i za pravna lica. Kompanija „Dunav“ponudu je proširila i jedinstven­im osiguranje­m od nedostatka vlažnosti zemljišta. Ovo osiguranje namenjeno je poljoprivr­ednicima koji žele da zaštitite polja kukuruza, soje i šećerne repe od nedostatka vlažnosti -suše u Vojvodini, Beogradu i Mačvi. Za istovremen­o ugovaranje ovog osiguranja s osiguranje­m useva i plodova obezbeđen je popust od 15 odsto.

- Mere kojima Ministarst­vo poljoprivr­ede odobrava subvencije za osiguranje poljoprivr­ede od 40 do čak 70 odsto za najugrožen­ije okruge doprinele su da broj osiguranik­a raste. To je najbolji pokazatelj koliko je ovo osiguranje neophodno. Ova akcija može biti podsticaj za sve one koji žele da imaju sigurnu proizvodnj­u i stabilne prihode - istakao je Raičević. Više detalja na zvaničnom sajtu www.dunav.com, kao i besplatnim pozivanjem Kontakt centra „Dunav osiguranja“na telefonski broj 0800 386 286.

 ?? ?? Bojan Raičević, član IO
Bojan Raičević, član IO

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia