Alo!

TATA ME JE RAZMAZIO ALI NISAM PARAZIT!

Popularna rijaliti zvezda progovoril­a o prvom poslu i zaradi, istakla da je zahvalna svom ocu Radomiru na svemu što joj je pružio, ali i da je nesposobne i lenje partnere ostavila u prošlosti

- PIŠE: OLIVERA KONATAR

Maja Marinković napustila je rijaliti program Zadruga pre nekoliko meseci, ali je to nije sprečilo da unovči popularnos­t koju je stekla tokom svog višegodišn­jeg učešća.

U susret prazniku rada, rijaliti zvezda je za Alo! otvoreno govorila o prvom zarađenom dinaru, ocu Radomiru 7akiju Marinković­u koji ju je razmazio, ali i bivšim partnerima koje je izdržavala. Kako je navela, ponosna je što je konačno samostalna budući da joj je oduvek bilo važno da ne zavisi od drugih.

- Smatram da je vrlo važno da žena bude sposobna i da ne zavisi od drugih ljudi. Uvek sam za to da budemo svoje i samostalne. Kada žena ima svoj dinar, bolje se oseća i ima samopouzda­nja da gradi sebe onako kako želi - kaže Marinković­eva, ali ističe da je zahvalna svom ocu Radomiru na tome što joj nikada ništa nije falilo.

- Srećna sam i zahvalna na tome što imam oca koji mi je mnogo pomogao tokom odrastanja i sazrevanja. Oduvek sam bila njegova princeza, koja je zbog njega imala i više nego što joj je bilo potrebno. I pored toga što sam mogla da računam na njega i njegovu finansijsk­u podršku u svakom trenutku, nisam želela da budem parazit. Pre nego sam ušla u Zadrugu, radila sam kao hostesa godinama. 7ada mi se osladilo da imam svoj novac - tvrdi Maja, koja smatra da treba praviti jasnu podelu između muških i ženskih poslova.

- Razlika između muških i ženskih poslova mora da postoji. Muško treba da bude muško, a žensko žensko. Primetila sam da su žene danas dosta sposobnije i samostalni­je od većine muškaraca, a to nije za pohvalu - priča rijaliti zvezda, i navodi da joj materijaln­i status partnera nikada nije bio važan.

- Posle svih ovih godina i mojih izbora, ne moram ni da pričam o tome koliko mi bankovni račun nije važan pri izboru partnera. Jasno je kao dan da ih nikada nisam birala po bogatstvu. Ipak, s mojim sazrevanje­m je došao i stav da ne treba nikoga da izdržavam i vučem na leđima jer ni mene niko ne vuče na svojim. Važno mi je da je partner sposoban, voljan da radi i stvara. Novac je tu najmanje u igri - zaključuje Marinković­eva za Alo!.

 ?? ?? Razlika između muških i ženskih poslova mora da postoji. Muško treba da bude muško, a žensko žensko
S mojim sazrevanje­m je došao i stav da ne treba nikoga da izdržavam i vučem na leđima jer ni mene niko ne vuče na svojim
Demonstrir­ala umeće vožnje viljuškaro­m
Razlika između muških i ženskih poslova mora da postoji. Muško treba da bude muško, a žensko žensko S mojim sazrevanje­m je došao i stav da ne treba nikoga da izdržavam i vučem na leđima jer ni mene niko ne vuče na svojim Demonstrir­ala umeće vožnje viljuškaro­m

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia