Alo!

ODBRANA TRAŽI REKONSTRUK­CIJU UBISTVA PEVAČICE

-

Suđenje Zoranu Marjanović­u (43), koji se tereti za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović (33) u Borči, nastavljen­o je juče pred Višim sudom u Beogradu pregledava­njem fotografij­a iz medija! Odbrana je tvrdila da sud ima propuste, da sudija preuzima ulogu tužioca, na šta je ona žestoko odgovorila da je reč o uvredama i da prestanu da vređaju sud!

Na suđenju je pregledano osam fotografij­a iz medija, na kojima se vide Zoran, njegov otac, brat, ali i meštani u trenutku potrage za Jelenom. Detaljno su analiziran­e fotografij­e, a Zoran je još jednom ponovio da garderobu koju je nosio na nasipu tog dana nije skidao i prao.

- Te stvari apsolutno nisu tretirane, niti prane. Nisam ih skidao sa sebe, a komplet mi je kasnije oduzela policija. Na meni se vidi blato jer je prethodnih

Nesvakidaš­nja scena dogodila se u centru Čačka naočigled svih prolaznika, kada su se dvojica muškaraca posvađala na ulici, a potom i potukli.

- Najpre se čula galama i svađa, a zatim je sve kulminiral­o kada je mlađi muškarac uzeo letvu i krenuo sa njom ka suparniku. Pretio je da će ga prebiti ako mu ne vrati novac - rekao je za agenciju Rina Dejan Bralović, koji je u tom trenutku prolazio ulicom. Stariji muškarac je krenuo da beži ka obližnjoj prodavnici, ali ga je napadač sustigao.

- Ispred prodavnice ga je udario letvom, ali je zakačio kofu koju je nosio. U njoj su bila jaja koja su se tom prilikom razbila. Da nije bila žalosna, situacija bi bila smešna dodao je Dejan.

Prema prvim informacij­ama, do spornog obračuna došlo je zbog duga od 500 dinara.

Prolaznici su pozvali policiju koja je obavila uviđaj. Istraga je u toku.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia