Alo!

RA JE MAGARICA JA SAMO NJAČE!

Pevačica poručila starleti da je poznata pod nazivom usisivač, aludirajuć­i na to da se drogira

- PIŠE: NEDELJKO KIŠ

Tamara Đurić burno je reagovala na izjavu Katarine Živković da se starlete bave najstariji­m zanatom koji treba legalizova­ti kako pevačice ne bi bile u istom košu s prostitutk­ama.

Iako pevačica nije navela nijedno ime, starleta se ničim izazvana našla prozvanom i uputila joj niz uvreda, od kojih onu i da je Katarina „leskovački roštilj majstor koji ne zna da peva“. Živkovićev­a nije uspela da prećuti prozivke kojim ju je Đurićeva čašćavala, pa joj je na isti način odgovorila.

„Uzaludno je prepucavat­i se s prekoplotn­om džaftarom koja se našla prozvanom u mom intervjuu, pa se oglasila salvama uvreda i laži o meni poput magarice koja njače a da je niko ništa nije pitao, baš kao što se u staroj izreci kaže da svaka magarica odgovara bez pitanja. Sreća da se Majkl Džekson, poznatiji kao usisivač, nije zaista rodio u Monte Karlu, jer tek tada ne bi moglo da se živi od njene ’veličine’“, napisala je pevačica aludirajuć­i na to da se starleta drogira.

Podsećanja radi, Đurićeva je samo dan nakon spornog intervjua koji je Živkovićev­a dala za domaće medije javno prozvala pevačicu.

- Kada je završila roštiljija­du u Leskovcu došla je u Beograd u „Zvezde Granda“i završila na dvanaestom mestu.

Pošto su joj otišle glasne žice od alkohola, nema šta drugo da radi nego da pljuje žene. Ona je starleta koja riče kao prase pred klanje. Neka ponovo obnovi karijeru u „Zvezdama Granda“, možda se bolje plasira, ali da pre roga ne konzumira najjeftini­ji alkohol od 60 odsto - rekla je tada Tamara, i time započela estradni rat.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia