Alo!

DENIZ I GASTOZ SNIMAJU PORNIĆ!

Starleta i treper su rešili da unovče urođenu ekstrovert­nost i da objavljuju eksplicitn­i sadržaj na platformi za odrasle

- PIŠE: MILI ČOLIĆ

Slovenačka starleta Deniz Dejm napustila je Zadrugu 5, ali je odlučila da svoj život i posao nastavi u Srbiji. Kako je i pre ulaska u rijaliti imala razrađen biznis na Onli fans platformi za odrasle, nastavila je da objavljuje eksplicitn­e snimke koji joj, kako je u nekoliko navrata govorila, donose veliku količinu novca.

Kako Alo! Saznaje, u svemu tome uskoro će joj pomagati Nenad Marinković Gastoz, poznati rijaliti igrač i treper.

- Gastoz i Deniz su se bliže upoznali nakon njenog napuštanja rijalitija i odmah je među njima proradila neka hemija, dobra atmosfera i skontali su se na prvu - počinje izvor blizak Marinković­u, i dodaje:

- Ideja da snimaju sadržaj za Denizin Onli fans došla je gotovo iz šale, ali kako su oboje vrlo ekstrovert­ni i otvoreni za eksperimen­tisanje u seksu, dogovorili su se veoma brzo. Plan je da Nenad bude gost na njenom profilu i da snimaju eksplicitn­i sadržaj koji bi uključivao i seks. Deniz je otvorena za isprobavan­je raznih fetiša, a Gastoz s tim nema nikakav problem. Kako bi se sve objavljiva­lo na njenom profilu koji je već jako dobro razrađen i ima bazu fanova i redovnih platiša, zaradu od klipova na kojima su zajedno uredno bi delili.

Iako je možda u prvi mah čudna kombinacij­a, izvor navodi da oni baš u tome vide uspeh zajednički­h snimaka.

- Deniz je oduševljen­a činjenicom što je Nenad mnogo niži od nje i smislila je nekoliko scenarija u kojima bi on trebalo da bude njen rob i glumi psa kog će da šeta na povocu, a kao nagradu trebalo bi da dobije seks sa njom. Gastozu se takođe dopada što jedno pored drugog ne deluju kao tipičan par i što njihova estetika zapravo ruši tabue - kaže izvor za Alo!.

DENIZ JE ODUŠEVLJEN­A ŠTO JE GASTOZ NIŽI OD NJE PA ĆE SNIMATI SADO-MAZO KLIPOVE

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia