Alo!

NIKAD NE BIH BILA S MILIJEM

U pitanju je drugi čovek, koji je igrom slučaja ćelav, nikada ne bih bila s oženjenim, rekla je voditeljka

- PIŠE: MILI ČOLIĆ

JOVANA

Nakon što se na internetu pojavila prepiska producenta Aleksandra Milića Milija i voditeljke Jovane Jeremić činilo se da je na pomolu novi ljubavni skandal.

Tokom Jutarnjeg programa Jovana je u jednom trenutku ušla u poruke iz svog telefona, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste upravo Milijeva poruka.

„A može i SPA ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja“, stajalo je u poruci koju je kamera uspela da snimi.

Jovana Jeremić, koja ovih dana boravi u Mađarskoj na kratkom odmoru, oglasila se za Alo! i demantoval­a tvrdnje da je muva oženjeni i poznati muzičar i producent Aleksandar Milić.

- Demantujem ove navode koje vidim po portalima. Nikakav Mili iz Granda nije u pitanju, nego moj prijatelj kojeg ja zovem Mili - počela je voditeljka, i dodala:

- Ja ljude u imenik telefona ne upisujem po imenu i prezimenu, nego po onome šta mi znače i po emociji koju osećam prema njima. Dakle, ovo je kompletna laž, ja ne želim čoveku da pravim problem. Istina je da Mili iz „Granda“i moj Mili stvarno liče, obojca su ćelavi, ali ništa dalje od toga. Ovaj dečko je mlad, a ne kao Mili - nastavila je voditeljka, i podsetila na svoja pravila kada su ljubav i veze u pitanju.

- Nikad ne idem s oženjenim muškarcima. Jedva čekam subotu i nedelju da to demantujem i javno - završila je Jovana razgovor za Alo!.

Povodom cele situacije komentar je dao i Aleksandar Milić Mili, koji je naveo da voditeljku ne poznaje lično i da s njom nije u kontaktu.

- Nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanj­e su lažni. Ja s Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. U Turskoj sam i uživam, pravim pesme za novi Miligram, gde će pevati najveće zvezde - kratko je rekao producent.

 ?? FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES ?? Ljude u imenik telefona ne upisujem po imenu i prezimenu, nego po onome šta mi znače i po emociji koju osećam prema njima
FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES Ljude u imenik telefona ne upisujem po imenu i prezimenu, nego po onome šta mi znače i po emociji koju osećam prema njima
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia