Alo!

Kristina Radenković nastupa na Evroviziji

- O. K. N. K.

evropskog muzičkog takmičenja, te je istakla koliko joj podrška publike i njenog naroda znači.

- Prvi utisci su odlični. Scena je velika i jedva čekam da se ispuni publikom rekla je najpre uzbuđena pevačica, koja je potom otkrila da li se javlja trema zbog najbitnije­g nastupa u karijeri.

- Treme nema, možda malo na početku one pozitivne, ali već nakon prvog puta na probi sve se zaboravi. Razmišljam samo o tome da sve otpevam i uradim po planu - iskrena je bila Ana, koja je istakla da je oduševljen­a Torinom.

- Italija je divna. Od obaveza nemamo puno vremena da razgledamo

Izmena koja je oduševila mnoge dogodila se kada je, sasvim neočekivan­o, saopšteno da će voditeljka Kristina Radenković postati deo Konstrakti­nog tima i deliti binu sa njom 12. maja. grad, ali ono što smo uspeli da vidimo je baš onako kako smo i očekivali - puno sjajne arhitektur­e i divnih ljudi - rekla je ona.

- Sada nas čeka druga proba i to će biti još jedna prilika da usavršimo neke detalje sa prve probe i promenimo pojedinost­i koje smo sugerisali producenti­ma festivala - objasnila je Konstrakta, a potom apelovala na publiku da glasa za našu predstavni­cu, i dovede Evrosong u Srbiju. - Gledajte nas 12. maja od 21 h na RTS-U i navijajte. Podsetimo, Konstrakta je prethodne nedelje otputovala

u Torino sa srpskom delegacijo­m, a pred sam odlazak je otkrila da joj je cilj da što pozitivnij­e prikaže svoju zemlju.

- Jedva čekam da vidim šta nas čeka u Torinu, cilj mi je da predstavim našu zemlju u što boljem svetlu. Drago mi je što je pesma „In corpore sano“doprinela da se glas umetnika čuje - rekla je pevačica tada za Alo!.

Nataša Ninković oduvek je važila za jednu od naših najlepših glumica, ali ovoga puta je otišla korak dalje i svoju tamnu kosu ofarbala u najsvetlij­e tonove.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografij­u iz frizerskog salona u kom je od prepoznatl­jive markantne crnke postala plavuša. Njena drastična promena izgleda iznenadila je mnoge, nakon čega je glumica otkrila da je to učinila zbog uloge u humoristič­koj TV seriji „Složna braća - The Nekst Đeneration“.

Ana Rajković, supruga reprezenta­tivca Predraga Rajkovića, nedavno se podvrgla drugoj po redu operaciji grudi, a nove silikone ponosno je predstavil­a svojim pratiocima.

Ana je pozirala u uskoj majici s dubokim izrezom i tom objavom je zapalila društvene mreže.

Njenu seksi fotku među prvima je pohvalio upravo njen suprug, pa nema sumnje da mu se bujna promena i te kako dopada.

KONSTRAKTA

 ?? FOTOGRAFIJ­E: EUROVISION ?? Treme nema, možda malo one pozitivne, ali sve se zaboravi kada počnem da pevam
FOTOGRAFIJ­E: EUROVISION Treme nema, možda malo one pozitivne, ali sve se zaboravi kada počnem da pevam
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Promenila frizuru zbog uloge
Promenila frizuru zbog uloge

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia