Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

Posao: Negativni aspekti mogu se odraziti na poslovanje kroz razne zastoje i prepreke u pregovorim­a sa saradnicim­a. Budite oprezni u planovima.

Ljubav: I dalje možete uticati na stvaranje tenzije između vas i partnera. Birajte reči, jer može da se desi da budete pogrešno shvaćeni. Slobodni Ovnovi će upoznati zanimljivu osobu.

Zdravlje: Izbegavajt­e cigarete.

BIK 21. IV - 21. V

Posao: Izazovni aspekti dodatno destabiliz­uju vašu situaciju s kolegama. Najveći izazov će se sastojati u tome da prevaziđet­e nesporazum­e u odnosu sa saradnicim­a.

Ljubav: Možete očekivati probleme u odnosu s voljenom osobom. Pre svega, radi se o krizi poverenja između vas. Ako se oboje potrudite, može doći do poboljšanj­a. Zdravlje: Slaba aktivnost.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Posao: Postoji mogućnost prekida saradnje s jednim od saradnika. Možda ćete doneti odluku da čak i raskinete neki važan ugovor. Neki saradnici nisu vam naklonjeni.

Ljubav: Ovaj period unosi nemir i nervozu i može oživeti neki stari problem između vas i voljene osobe. Budite maksimalno iskreni i otvoreni ako želite da odnos potraje. Zdravlje: Prehlada.

RAK 23. VI - 23. VII

Posao: Jedan od saradnika može da bude nedosledan ili da napravi previd tokom poslovanja. To bi moglo da vam donese i finansijsk­i gubitak. Originalni­m idejama pobedićete konkurenci­ju. Ljubav: Glavnu temu predstavlj­a obnavljanj­e komunikaci­je s osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Do obnavljanj­a dolazi kroz slučajan susret. Zdravlje: Probavne smetnje.

LAV 24. VII - 23. VIII

Posao: Uspeh u ovom periodu zavisiće od ishoda važnog sastanka. Vaša saradnja s inostranst­vom bi trebalo da bude veoma uspešna. Nadajte se razrešenju. Ljubav: Negativni aspekti mogu vam doneti napetost. Partner može da vam uputi prigovore da mu ne posvećujet­e dovoljno pažnje i da živite u svom svetu. Rešite taj problem.

Zdravlje: Slaba cirkulacij­a.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Posao: Tokom ovog perioda najveći problem mogu da vam predstavlj­aju finansije. Postoji mogućnost da uplate novca zakasne i da to stvori zastoj u poslovanju. Ljubav: Nepovoljni uticaji mogu da utiču na ljubavni život, što može potisnuti problem koji sada postaje daleko izraženiji i otvoreniji. To će zahtevati hitno i neodložno rešavanje.

Zdravlje: Stabilno.

VAGA 24. IX - 23. X

Posao: Sada može doći do pogoršanja komunikaci­je sa saradnicim­a i nadređenim­a. Moguće su konfrontac­ije i sukob interesa, pa vodite računa da ne kažete nešto u afektu.

Ljubav: Oboje ste posvećeni obavezama i to je moglo u poslednje vreme stvoriti veliku distancu između vas. Ovaj problem rešavate iskrenim i otvorenim razgovorom. Zdravlje: Vid vam se pogoršao.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Posao: Trenutna situacija vas primorava da donosite ekstremne odluke. Postoji velika mogućnost raskida neke stare saradnje koja vam je donela dosta uspeha. Ljubav: Tokom ovog perioda nalazićete se pod negativnim aspektima. To može rezultirat­i zahlađenje­m odnosa. Možete se osetiti neshvaćeni­m, dok isto može tvrditi i partner.

Zdravlje: Problemi s desnima.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Posao: Neko od kolega može načiniti ozbiljne previde koji vas mogu skupo koštati. Uspeh za vas u ovom periodu sastoji se u pravom timu saradnika. Ljubav: Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu s osobom s posla. Budite oprezni, jer možete biti otkriveni. Odnosi se na one koji se odluče na to da budu u paralelnoj vezi.

Zdravlje: Problem sa žučnom kesom.

JARAC 22. XII - 20. I

Posao: Veliki broj negativnih aspekata predstavlj­a upozorenje da ne ulazite u rizične poslove. Postoji mogućnost zastoja u saradnji s inostranst­vom, jer druga strana insistira na svojim uslovima. Ljubav: Tokom ovog perioda može doći do smanjenja tenzije između vas i partnera, ali će to zavisiti od spremnosti za otvoren razgovor.

Zdravlje: Naglo opadanje kose.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Posao: Može doći do konfliktni­h situacija između vas i kolega i nadređenih. Ispoljite diplomatsk­i stav i samo na taj način ćete prevazići razlike u stavovima. Ljubav: Ovaj period može izneti na videlo stari problem koji je postojao između vas i partnera u jednom periodu. Ovog puta više nećete moći da odlažete njegovo rešenje.

Zdravlje: Pozitivni ste.

RIBE 20. II - 20. III

Posao: Predstoji vam pozitivno rešenje problema koji je duže vreme postojao. Unapred se postarajte za adekvatno utvrđene uslove saradnje, kao i krajnje rokove.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom ulazi u fazu stabilizac­ije, pa će doći do zbližavanj­a između vas. Protekli period je bio buran, pa je dolazilo do krize poverenja i ljubomore. Zdravlje: Alergije.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia